FRIYAY: Consultatiebureau en de Bieb!

Het is vrijdag en hier is weer een kletspraatje van mijn kant!

Gisteren zijn Nate en ik naar het Consultatiebureau geweest voor de 1,5 jaar check en is meneer weer gemeten en gewogen. Op internet zie ik altijd wisselende berichten over het consultatiebureau, de 1 vind het geweldig en de ander vind het niks. Ik vind het altijd weer erg leuk als we er heen mogen (behalve als een een prik in moet..), want ik vind het interessant om te weten hoe het met Nate zijn groei gaat. Nu heeft hij de afgelopen 4 maanden een echt groeispurt gehad zagen we op het schema en we hadden zelf ook al het idee dat hij nu wat meer in verhouding is qua lengte en gewicht. Leuk om te zien!

Daarna zijn we lekker naar de bieb gegaan voor nieuwe boekjes en als afsluiter gingen we gezellig naar de Hema. Vorige week deden we dit ook al en dat was zo leuk, ik nam een cappuccino en Nate kreeg een mini donut! Echt een uitje met z’n 2en, haha. En ook deze week kocht ik gelijk weer een nieuwe trui voor Nate toen we weg gingen. Misschien moeten we niet meer in de Hema gaan zitten, die kast puilt straks uit! ;-)

Verder dit weekend? Niet veel bijzonders. Vanmorgen lekker hangdagje thuis en gaf ik de blog een nieuwe kleurtje. Tijmen is vanmiddag om 14:00 klaar en is de rest van het weekend vrij. Ik denk dat we morgen gewoon een lekker rommeldagje hebben en zondag naar de kerk en langs familie gaan. Ik kan tegenwoordig heel blij worden van zulke eenvoudige weekenden, zeker als het buiten druilerig is!

Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? En zijn er meer mensen met mij die kunnen genieten van een simpel ‘thuisweekend’?