FRIYAY: Anderhalve verjaardag!

Hooray for the weekend!

Ik had op mijn werk een gekke, drukke week, dus ik ben blij dat het weer weekend is. In drukke weken ben ik heel blij dat ik 4 dagen achter elkaar vrij ben, want die 3 dagen werken zit ik in een soort flow en ga je gewoon door en dan zit het er daarna ook weer op voor de week.

Vanmorgen hebben Nate en ik het lekker rustig aan gedaan. Wij hebben samen de Leeuwenkoning gekeken en gespeeld en ik heb ook wat in huis gerommeld. Vanmiddag staan er nog wat afspraken op de planning en ik denk dat wij vanavond lekker een filmpje kijken. De vooruitzichten voor de rest van het weekend zijn verder nog niet heel best, maar ik gok dat wij morgen naar Amersfoort, of in elk geval Ikea en Loods5 gaan, zijn wij toch het huis uit maar hoeven niet echt naar buiten. ;-) En wij moeten nog ergens boodschappen doen, want daar is vanmiddag geen tijd voor.

Ik noemde het hier al even, Nate is deze maand 1,5 jaar oud! Zondag om precies te zijn, dus dan gaan wij er met z’n 3en een leuke dag van maken. Morgen haal ik taartjes en ik denk (ahum, ik weet) dat er ook nog wel een cadeautje zal zijn. ;-)

Ik kan de taartjes al bijna proeven, heb helemaal zin in dit weekend! Wat zijn jullie plannen voor de komende dagen?