FRIYAY: Kerst of zomer?!

Wat ben ik blij dat deze week voorbij is, of bijna in elk geval. Ik heb de afgelopen 4 dagen min of meer plat op de bank en in bed doorgebracht met buikgriep, waarvan ik je de details zal besparen. ;-) Vandaag is zo ongeveer de eerste dag dat ik mij weer een beetje mens voel.

Zondag op maandag was ik heel beroerd geworden en ik besloot het toch gewoon te gaan proberen en naar mijn werk te gaan. Ik dacht dat het nog redelijk ging, maar ik had op een gegeven moment zoveel pijn dat ik het niet meer vol hield en alsnog naar huis kon vertrekken. Gisteren ben ik voor het eerst weer wat actiever geweest (Zie de bovenstaande foto: ik liep met Nate een rondje door de straat, waarna mijn energie weer op was) en heb ik een beetje normaal proberen te eten, maar wel in kleinere porties. Vandaag besloot ik een outfit te kiezen uit mijn normale garderobe ipv. van sport- en slaapkleding, dus ik krabbel weer op!

Vandaag had ik een afspraak staan in de ochtend en de rest van de dag ben ik weer thuis met Nate. Er moeten uiteraard nog weer boodschappen gedaan worden, maar misschien dat Tijmen die vanmiddag wel doet, dat zien we nog wel.

En dan morgen.. De eerste zaterdag van de herfstvakantie.. De dag waar ik ieder jaar vanaf 1 januari al naar uit kijk, want.. De Kerstwereld bij Hendriks in Ermelo gaat weer open! Ik vind dit zò leuk, het is voor mij echt een uitstapje om daar naartoe te gaan er naar alle mooie kerstversieringen en lampjes te kijken. Steevast ga ik er op de dag dat hij opent naartoe en we weten natuurlijk allemaal dat het niet bij dit ene bezoekje gaat blijven. Dus morgen staat de wekker vroeg (nee dat is een grapje) en gaan Nate en ik lekker sfeer-snuiven!

Gisteren hoorde ik ook nog over het leuke vooruitzicht dat het dit weekend nog een beetje zomers weer gaat worden! Hoe lekker is dat! Dus dan kunnen we nog even lekker naar buiten, wat buitenlucht kan ik wel gebruiken na de afgelopen dagen binnen.

Ik weet niet wat ik leuker vind voor dit weekend, dat het nog even lekker weer wordt of dat kerst weer langzaam aan begint binnen te druppelen. Allebei leuk! Wat zijn jullie plannen voor dit weekend?