FRIYAY: Hoera het is weekend!


Het is vrijdag! Het weekend is aangebroken, hoera! De vrijdagochtend is voor mij eigenlijk al de tweede dag van het weekend en ik weet dat dat een enórme luxe is! Als ik op woensdag het kantoor achter mij dichttrek zit de werkweek er op en hoef ik pas maandag weer aan de slag. De donderdag is dan voor mij dus ook de dag dat ik Nate weer helemaal opsnuif, omdat we van maandag tot woensdag weinig tijd samen hebben aangezien ik weg ben of gewoon veel te moe ben na het werken.

Ik probeer op donderdag altijd wat buiten de deur te gaan doen met Nate. Even naar de stad, naar de bieb, naar een speeltuin of simpel een rondje fietsen, in elk geval echt even iets met z’n tweetjes doen. Daar geniet ik enorm van en Nate (gelukkig) ook. Overigens zijn wij nooit meer echt met z’n tweetjes, want waar Nate gaat, gaat Simba. *zwijmel* <3 Gisteren liep het een beetje in de soep doordat we met een lege accu kwamen te staan en dus niet verder konden met de auto. Is gelukkig allemaal goed gekomen, maar de quality-time ging er wel een beetje door verloren.

De vrijdag is de dag dat het weekend voor mijn gevoel ècht begint. Vanmorgen haalden Nate en ik de schade van gisteren in en zijn we samen naar de kringloop en bouwmarkt geweest. Tijmen werkt tot begin van de middag en daarna doen wij vaak boodschappen en dan kan het feest beginnen. Soms werkt Tijmen op zaterdagochtend nog een paar uurtjes, maar toch voelt dat anders dan wanneer hij bijv. op een doordeweekse avond een aantal uur aan het werk is.

In het weekend eten we vaak uitgebreider, doen we het in de ochtend wat rustiger aan, bezoekt Tijmen vaak nog even de Akker (ons volkstuintje, haha) en gaan we regelmatig ook even met z’n 3tjes op pad, gaan we naar de kerk en plannen we afspraken met familie en/of vrienden. Dit weekend staat de boeldag van onze kerk op de planning, waarbij ik altijd help met de verkoop en het opeten van de broodjes haring. Heerlijk! ;-) Aangezien dat al ¾ van de zaterdag opslokt doen we verder niet heel veel bijzonders denk ik. Misschien spelen we nog een spelletje of kijken we een film, alle opties liggen nog open. Wat heerlijk, al die mogelijkheden! ;-)

Wat zijn jullie plannen voor de komende dagen? Bedankt voor het lezen en fijn weekend!

“”