AT THE MOMENT: February 2017

02february

Februari is weer door de midden. De feestdagen liggen al ver achter ons en de zomer is nog lang niet in zicht. Februari is voor mij vaak zo’n gat waar ik in val. In het verleden ging ik in Februari steevast naar de kapper voor high-lights voor een fris en zomers gevoel, maar nu in haarverf heb afgezworen (tenzij ik grijs word..) begin ik daar maar niet meer aan. Dus, laten we maar gewoon eens even kijken wat ik deze maand dan wel doe.

Reading: Oei ik Groei! Nate zijn volgende sprong komt er aan en ik ben me daar alvast even op aan het voorbereiden. Ik vind het erg leuk om te lezen welke ontwikkelingen bij welke sprong horen en te kunnen zien welke dingetjes Nate dan dus ‘uitkiest’ om zich in te verdiepen.

Eating: Alles uit de Airfryer! We zijn een Airfryer aan het uittesten en ik gooi echt alles wat los en vast zit er in. Ik ga hem nog missen als hij straks weer terug gaat, maar hij staat nu sowieso op ons verlanglijstje! Wel een kleinere versie dan degene die we nu hebben staan, want in ons kleine poppenhuisje is een XL-versie net wat te groot. Ik ga er nog wel een keer een artikel aan wijden denk ik, over onze bevindingen.

Looking for: Babyschoenen! Zo leuk om lekker rond te kijken naar echte schoentjes voor Nate. Voorlopig gaat hij toch nog niet buiten lopen en zijn schoentjes met een stevigere zool ook echt nog niet nodig, maar het kijken alleen is al een feestje!

Following: Wie is de Mol 2017! Ik vind het zo spannend! 1 van mijn 2 verdachten is er een laatst uit gegaan dus nu ben ik heel benieuwd of mijn overgebleven verdachte dan wel de Mol is!

Wearing: Kan je je dat vest uit de X-Mas Wishlist nog herinneren, die ik in Januari niet meer uit wou doen? Ja, ik draag hem nogsteeds elke dag! Hahaha

Thanking: God for blessing me every day! Ook al heb ik een shit-dag, is Nate niet in zijn doen, zijn we moe, maken we ruzie, noem het maar op, ik ben zó ongelofelijk gezegend! Ik heb een man waar ik dol op ben, een kind waar ik zielsveel van hou, een dak boven mijn hoofd, een baan, een Familie om mij heen waar ik altijd bij terecht kan en die mij maakt tot wie ik ben. Ik kan dingen blijven opnoemen, maar dan duurt het nog wel even. Tel je zegeningen, iedere dag.

Making: Kleine Handlettering kunstwerkjes. Oke, “kunstwerkje” is een groot woord, maar ik sta er al versteld van wat ik tot nu toe al kan! Geloof me, het is ècht veel makkelijker dan het lijkt!

Watching: Santa Clarita Diet op Netflix. Een humoristische serie met oa. Drew Barrymore. Het is niet een heel bijzonder verhaal, maar er zit humor in en het kijkt lekker weg. Daarnaast hebben we Arrested Development een tweede kans gegeven, de eerste keer vonden we het na 6 afleveringen nog steeds niks en zijn we gestopt, maar omdat een voor ons betrouwbare bron het toch echt een goeie serie vindt, zijn we opnieuw gaan begonnen en zetten we toch nog even door!

Smelling: Hema ‘Linen’ geurkaars op het moment. Laatst waren de geurkaarsen in de aanbieding en ik heb toen een hele berg witte geurkaarsen in glas in mijn winkelmandje gepropt. Doen het altijd goed hier in huis namelijk. ‘Linen’ ruikt een beetje naar fris wasgoed en is gelukkig niet te overheersend aanwezig!

Finishing: Ik ben druk bezig om het Moestuinplan 2017 af te ronden! Afgelopen jaar kwam er niet veel van de moestuin terecht omdat ik precies moest bevallen en in de kraamtijd zat toen het meeste werk verzet moest worden en als je dan eenmaal achter komt te liggen krijg je het eigenlijk niet meer bijgewerkt. Nu zijn we voornemens om echt elke 2 weken naar de moestuin te gaan om alles bij te houden en in de warmere maanden wekelijks of nog vaker als dat nodig is.

Tell me, waar ben jij deze maand mee bezig?