DIARY: Week 03/2017

week-3-2017

Weer een week voorbij, weer een weekoverzicht! Ik heb geprobeerd het een en ander op foto vast te leggen, maar ik vergeet het gewoon ècht. Dus ik hoop gewoon dat het steeds meer een gewoonte gaat worden en ik naarmate de tijd vordert wat meer heb om te laten zien. ;-)

Maandag

Lekker op tijd klaar met werken, waardoor ik niet al te laat thuis was. Nate moest ik aan het eind van de middag wakker maken omdat hij zó lang aan het slapen was, maar daardoor kon ik thuis wel even rustig acclimatiseren en hoefde ik niet gelijk voor hem te zorgen. Ik at nasi die ik nog in de vriezer had liggen en wou daar graag wat gebakken uitjes op doen, maar die waren op. Mehhh. Ik vond nog wel een zakje met saladecroutons in de kast, waar ook gebakken uitjes door zaten en dat was eigenlijk nog erg lekker ook om er door te doen! Toen Tijmen uit zijn werk was besloten wij om 22:15 om nog even WIDM terug te kijken. Foutje, want uiteindelijk lag ik daardoor om 23:45 pas in bed, terwijl de wekker weer om 06:00 zou gaan! OEPS!

Dinsdag

Een gezellige werkdag en wederom was ik op tijd klaar! Ik had alleen de hele dag MEGA honger dus toen ik thuis kwam had ik hoofdpijn en enorm de behoefte om te snaaien. Er werd een lekker appeltje voor me gesneden, maar dat had geen effect. Om half 5 heb ik uiteindelijk een stokbroodje met kaas en 2 zacht gekookte eitjes gemaakt, dat stond eigenlijk samen met een soepje op het menu als avondeten, maar ik mòèst echt wat eten. Het was uiteindelijk zo veel brood dat ik er de hele avond nog vol van heb gezeten, dus de soep heb ik achterwege gelaten! ‘sAvonds een avondje alleen, dus op de bank met de pootjes omhoog!

Woensdag

Joejoe, lekker vrij! In de ochtend was ik thuis met Nate, speelden we veel samen en deden we het lekker rustig aan. Tussen de middag gingen we spontaan met z’n 3tjes lunchen in de stad! We namen een broodje voor Nate mee en hij vond het helemaal fantastisch! De aandacht van de bediening vond hij geweldig en hij zat elke keer gek te doen met mensen aan de andere tafeltjes, heel schattig! In de middag kwam er bezoek en daarna aten we wraps met kip uit de oven, voordat ik weer een avondje alleen met Nate had. Ik vreesde voor wéér een duf avondje alleen, maar uiteindelijk heb ik de hele avond zitten Facetimen met mijn zusje en hebben we gezellig gekletst! Haast alsof we gewoon samen op de bank zaten! Ondertussen at ik een halve kilo snoeptomaatjes, in het kader van gezond doen. ;-)

Donderdag

Laatste werkdag van de week! Uit mijn werk werd ik opgehaald door Manlief en pikten wij ook gelijk ons kleine mannetje op bij m’n moeder omdat hij nog wakker was. Normaal gaat Nate rond 2 uur zijn bed in, maar hij was helemaal hyper en ging uiteindelijk pas half 4 slapen! Dat kwam dit keer wel mooi uit want mijn lieve nichtje kwam begin van de avond een paar uurtjes bij ons en toen was Nate nog lekker wakker en kon mooi spelen met haar! Zo lief zijn ze samen! Nate is ook echt helemaal weg van haar en kan alleen maar lachen als ze er is! <3 Verder haalden we nog de weekboodschappen op en aten we groene asperges, mijn favoriete groente! Ik maakte ook weer een voorraad groentehapjes voor in de vriezer. Ik zie er altijd tegen op als het moet gebeuren, maar eigenlijk is het maar een kleine moeite en ik had gelijk weer voor 10 dagen voorraad!

Vrijdag

Weekend! Ik ging even op pad voor wat kleine boodschapjes, en het was KOUD! De auto was weer helemaal dichtgevroren, maar dat was niet zo héél erg want ik vind ruiten krabben ineens leuk de laatste tijd dus dat komt goed uit! Ik shopte wat kleine dingetjes, speentjes, een badmatje, vaatdoekjes en een babytandenborstel, dus niets bijzonders eigenlijk. In de middag ging ik met Nate op pad voor hondenkoekjes voor Mila en liepen we daarna nog even een rondje door de buurt. Dik ingepakt, maar wel even lekker een frisse neus gehaald samen! We aten spinazie als avondeten en keken ‘savonds, onder het genot van een wijntje en een hapje, een film op Netfilx: “Bienvenue à Marly-Gomont”. Een leuke film vonden wij!

Zaterdag

Vrijdag op zaterdagnacht hadden we niet al te best geslapen en Nate was ineens al om half 6 wakker waardoor hij om 8 uur compléét instortte. Normaal slaapt hij niet al te best als hij voor 9 uur een tukje gaat doen, maar hij sliep nu zo 1,5 uur door! Daarna zijn we met zijn 3tjes op pad gegaan. Even langs het tuincentrum, even naar de moestuin en even naar de stad, gewoon lekker van die dingetjes die je op zaterdag heel burgerlijk hoort te doen. We liepen door het stadsparkje richting het centrum en het was daar zo mooi door de vrieskou! In de middag ging ik met Mama de stad in om voor een paar laarzen te kijken en ik ben uiteindelijk goed geslaagd! We aten bij mijn ouders, verse erwtensoep en broodjes, smullen! In de avond keken we Wie is de Mol, inmiddels ben ik dus gewoon weer helemaal bij! ;-)

Zondag

Uit de kerk hadden we visite en in de middag gingen we met z’n 4tjes naar het bos! Mila had de tijd van haar leven en heeft heerlijk gerend aan de lange looplijn. Ze is dol op sneeuw en springt dan als een soort konijntje tussen alle heideplantjes door! Eind van de middag haalde ik mijn zusje op van het station en kwam ze even knuffelen met Nate voordat we samen naar de kerk gingen. ‘sAvonds aten we frites, zoals altijd op zondag en ben ik lekker bezig geweest met Handlettering terwijl ik overal de kaarsjes gezellig aan had gezet. Luv it!

Dit was weer zo ongeveer mijn week! Komende week staat er gelukkig nog niet heel veel op de planning; werk, een bezoekje aan het consultatiebureau en verder nog helemaal niks! Maar de ervaring leert dat ook deze week weer snel genoeg gevuld wordt. We gaan het zien!

Fijne week allemaal! xx