AT THE MOMENT: January 2017

01 January

De eerste maand van een nieuw jaar! Voelt als een nieuw begin en daarom ben ik deze maand ook al met wat nieuwe dingen begonnen! Maar ook oude dingen worden hier en daar nog gewoon doorgezet hoor, het leven hoeft nou niet gelijk helemaal opgegooid te worden gelukkig. ;-) 

Eating: Ik ben weer aan het opletten wat betreft het eten. Na de zwangerschap heb ik totaal niet meer opgelet op wat ik at, want tijdens de zwangerschap was eten nog wel eens een lastig dingetje dus ik wou nu gewoon vooral even niet met eten bezig zijn en gewoon mijn eigen gang gaan. Dat heeft wel als keerzijde dat ik nu wel weer even wat meer moet gaan opletten, maar dat is helemaal niet erg!

Starting: Ik noemde het maandag al even, het grote ontspullen project is van start gegaan bij ons in huis! Opruimen, uitzoeken en WEG doen! Het schept zoveel rust en orde, heerlijk!

Creating: Ik ben druk aan het handletteren geslagen en het is zó leuk! Ik kan helemaal blij worden van mijn creaties, en vind het ook leuk dat je er in principe eigenlijk alleen wit papier en een pen/stift voor nodig hebt. En dat het zo snel gaat om iets te maken!

Thinking: We willen wat dingetjes veranderen in huis. We hebben eind vorig jaar de bekleding van de bank verandert en een vloerkleed gekocht en nu willen we ook de muren wat veranderen. Waarschijnlijk wat planken aan de muur boven de tv en nog iets boven de eettafel aan de muur. Leuk om over na te denken!

Drinking: Rooibos-thee. De vorige keer dat ik op mijn voeding ging leten dronk ik liters rooibos-thee dus ik dacht, laat ik nu weer een poging wagen. Het is niet zo saai als water maar het is ook niet zo ongezond als een sapje. Tot dusver bevalt het goed!

Watching: Wie is de Mol! Ik heb alleen aflevering 1 gezien en 2 moeten we nog terugkijken. Dit jaar zitten er voor mij geen bekenden in, maar ik heb een molboekje uitgeprint van internet en ben die wel al aan het bijhouden omdat ik er de afgelopen keren compleet naast zat!

Listening: Nadat ‘Tear up this town’ van Keane op Q-Music in repeat of niet kwam heb ik het nummer grijs gedraaid op Spotify! Elke keer dat ik hem hoor wordt ik er gelukkig van!

Enjoying: Ik denk dat ik niemand hoef te vertellen dat ik van Nate geniet, maar ik geniet er zó van om te zien hoe hij zich ontwikkelt! Ruim een maand geleden begon hij te kruipen en sinds een dikke week trekt hij zich overal aan op en stapt hij langs de bank heen en weer. Ik sta er versteld van hoe snel het ineens gaat! Het gaat nog wel gepaard met veel valpartijen dus als hij wakker is ben ik ook echt non-stop met hem bezig. Alleen spelen in de box is er bijvoorbeeld echt niet meer bij want als ik me even om draai staat hij al rechtop aan de spijlen te springen. Het is soms erg intensief, maar ik ben echt een trotse mama!

Wearing: In mijn X-Mas Wishlist noemde ik hem al en sinds ik hem heb gekregen, heb ik hem ook elke dag aan gehad. Het grijze fluffy vest van de Hunkemöller! Het is net of ik een wolkje aan heb, zo zacht! Lekker warm en comfy, als ik thuis ben heb ik hem echt al-tijd aan! Mijn panterbadjas spande altijd de kroon, maar sinds dit vest er is heb ik m’n badjas niet meer aan geraakt. Oeps!

Dit is ongeveer waar ik deze dagen zoal mee bezig ben. Altijd weer leuk om even bij stil te staan! Zijn er dingen waar jij veel mee bezig bent geweest de afgelopen tijd, laat het me weten! :-)