DIARY: Week 02/2017

Afgelopen week was een rustige week waarin ik niet heel veel spannende dingen beleefde, maar toch neem ik jullie even mee in de korte terugblik. Lees je mee?

Maandag

Maandag begon ik met werk. Meestal heb ik het maandag druk op mijn werk, maar het viel erg mee en ik was dus op tijd klaar. Daardoor was ik mooi op tijd voor Nate, want het is ook regelmatig voor gekomen dat ik nog niet thuis was en Tijmen al naar zijn werk moest. Ik at alleen en had een broodje visstick gemaakt; Stokbroodje en vissticks uit de oven, met sla en een beetje mayo! In de avond deed ik het rustig aan en ben ik bezig gegaan met mijn nieuwe ontspannings-hobby: Handlettering! Ik vind het erg leuk om te doen en vind het vooral ook leuk dat je niet úúúren bezig hoeft te zijn om resultaat te zien. Ook als ik maar een uurtje heb kan ik toch al een woord of kort zinnetje handletteren, dus ik hoef er ook niet gelijk de hele avond voor te gaan zitten.

DINSDAG

Dinsdag ging ik weer aan het werk. Ook nu was het geen hele lange dag en was ik weer op tijd thuis voor Nate! Zo fijn om Tijmen dan ook nog heel even te kunnen zien. Als dat niet kan betekent dat namelijk dat ik om 07:00u de deur uit ga en hij pas 21:30u weer thuis is, dus ook al is het soms maar een halfuurtje tussen dat ik thuis kom en hij weggaat, het is erg fijn! Ik ging met Nate nog even op stap voor een paar boodschapjes bij het winkelcentrum in de buurt en scoorde bij de bloemist nog 2 kleine Pilea’s! Ik wilde al heel lang een Pannekoekenplantje, maar greep telkens overal mis. Nu liep ik er ineens tegen aan terwijl ik een cadeautje zocht, dus heb ik er 1 voor mezelf en 1 als cadeautje meegenomen! Als avondeten was de planning dat ik nasi goreng van het weekend uit de vriezer zou halen, maar daar had ik echt geen zin in dus at ik soep met 2 geroosterde broodjes met zoute boter en rosbief. Jummie!

Woensdag

Woensdag was ik vrij en had ik een leuke dag op de planning! Mijn moeder, Nate en ik reden na het ochtendslaapje met zijn 3tjes naar Utrecht om bij mijn zusje op bezoek te gaan! Ze heeft sinds kort een nieuw huisje en wij waren daar nog niet wezen kijken. Maar voorafgaand daaraan haalden wij nog even een loopstoeltje voor Nate op. In de omgeving van Harderwijk kon ik niet slagen op Marktplaats, maar in Utrecht was veel aanbod dus besloot ik er daar 1 te kopen. We hebben lekker geluncht met broodjes en home-made pompoensoep en veel gekletst natuurlijk. Nate heeft lekker kunnen spelen en klauteren en we hebben nog een wandelingetje gemaakt langs de grachten.  Aan het eind van de middag waren we weer thuis, waar Tijmen ook was omdat hij vandaag wat later zou werken. We haalden de weekboodschappen op (bij het Jumbo pick-up point) en aten daarna een gekruid visje uit de oven met een simpele salade er bij. ‘sAvonds deed ik niet heel veel, de dag was voor mij al weer vermoeiend genoeg geweest dus Netflix ging aan en de pootjes omhoog!

Donderdag

Bijna weekend, maar nog even een dagje werken! Het was een gekke dag want alles ging veel sneller dan ik door had dus uiteindelijk was het nog behoorlijk aanpoten, maar ik was wel weer lekker op tijd thuis. Toen ik klaar was belde ik mijn moeder, om te vragen of we Nate al moesten ophalen, maar toen bleek dat hij net in zijn bedje lag. Wij hadden dus spontaan een uurtje of 2 vrij en besloten toen even heel ongezond een rondje door de McDrive te doen. Heerlijke McChicken en een grote friet. Dit is altijd mijn standaard bestelling, als we het als avondeten halen neem ik er ook altijd nog een Iced Frappé Coffee Caramel bij, maar dat vond ik nu iets te veel voor gewoon op donderdagmiddag. ;-) Heerlijk waren de zoute frietjes, zeker omdat ik net gewerkt had! Daarna deed ik een tukje want ik was doodop en werd toen wakker geappt dat Nate wakker was. Als avondeten maakte ik een Griekse salade met komkommer, tomaat en feta, meer hadden we eigenlijk ook niet nodig na onze uitbundige middag-snack! In de avond heb ik weer even zitten handletteren en keek ik wat oude afleveringen van Modern Family!

Vrijdag

En toen was er sneeuw! Vrijdag was weer een leuke dag! De ochtend begon niet zo heel lekker, Nate had er geen zin in en ik was ook echt niet vooruit te branden. Toen hij om 9 uur zijn bedje in ging, ging ik ook weer slapen tot hij wakker werd en daarna haalden we buiten een frisse neus en kochten kluifjes voor Mila. De middag ging stukken beter, ik heb mijn kledingkast namelijk helemaal uitgezocht! Tijmen en ik hebben samen afgesproken dat 2017 in het teken staat van “het grote ontspullen project”, oftewel, wij willen alles, maar dan ook echt álles uitzoeken en opruimen. Wij zijn erg van het bewaren en dat komt deels ook doordat wij een zolder hebben met een luik, dus we schuiven alles heel gemakkelijk de zolder op en doen dan het luik weer dicht waardoor we de troep niet zien. Afgelopen weekend zijn we begonnen met de keuken+bar en nu was mijn kledingkast aan de beurt. Ik zal hier later uitgebreider op in gaan, maar ik heb enorm veel kleding weg gedaan en weggegeven; 6 grote shoppers in totaal! Ik heb niet veel meer over, maar dat maakt niet uit. ;-)

Zaterdag

De zaterdagochtend begon al net zo traag als de vrijdag. Tijmen was nog een halve dag werken, dus Nate en ik deden niet veel. We keken een kort filmpje van Puffin Rock (een echte aanrader op Netflix, ik weet niet of ik of Nate het leuker vindt!) waarbij Nate in slaap viel! Toen ik hem naar bed wou tillen werd hij wakker en heeft toen tot 11 uur niet meer geslapen. Terwijl hij normaal van 9u tot 11u slaapt, was hij nu wakker van 6u tot 11u met een kwartiertje slaap rond half 9! Héél apart. We hebben nog even lekker een rondje gewandeld met de draagzak, want je moet toch wat als je zoveel tijd te doden hebt ineens! In de middag keutelden we wat rond en in de avond gingen we uit eten met de hele Famielje! We aten bij Tommy’s in Harderwijk, erg lekker! Ik was er nog niet eerder geweest, maar het eten was erg goed! M’n zusje kwam nog met ons mee en we keken een flimpje op Netflix; Jurassic World! De meningen waren er over verdeeld, maar ik vond het prima vermaak!

Zondag

Ik ging rond 9u de deur uit om naar de kerk te gaan, maar de auto was he-le-maal bevroren! Het lukte me met de grootste moeite om de auto te ontgrendelen, maar vervolgens bleek de bestuurdersdeur helemaal vastgevroren. Dus ik kon via de bijrijderskant de auto in klimmen om de motor te starten. Vervolgens klom ik met ruitenkrabber weer naar buiten om te krabben. Vervolgens klom ik weer naar binnen en kon ik vertrekken. Bij de kerk aangekomen zat mijn deur nog altijd dicht dus kon ik ook gezellig weer via de bijrijderskant naar buiten. Wat een pret! En dit alles deed ik terwijl ik keurig netjes een rokje aan had en wat was ik blij dat ik die ochtend voor mijn All Stars had gekozen ipv pumps! Uit de kerk dronken we nog even koffie met de Famielje en in de middag waren we lekker thuis. We aten frites als avondeten en keken dit keer helaas nog geen Wie Is De Mol terug omdat Tijmen nog andere verplichtingen had. Dus dat komt nog ergens de komende dagen!

Nou, dat was een lekker lang verhaal! Deze week staat er niet echt iets spannends op de planning. Ik werk weer 3 dagen, zoals altijd eigenlijk, en we moeten een moment zoeken om WIDM terug te kijken en op de vrije dagen wil ik weer een projectje oppakken om op te ruimen/uit te zoeken. Ik heb er nu al zin in! Ik ga proberen ook wat meer foto’s te kunnen maken van mijn activiteiten, want deze week had ik alleen maar foto’s van Nate en hoewel die heel leuk zijn voegen die niet zoveel toe aan het verhaal. Ik hoop dat het lukt! ;-) Fijne week!