AT THE MOMENT: December 2016

December

2016 is al bijna voorbij en we zijn in de drukte maand van het jaar beland. Althans, voor ons is het de drukste maand van het jaar lijkt het wel. Ik zal je niet vermoeien met een gedetailleerd overzicht van onze agenda, maar naast de gebruikelijk werkdagen zijn er ook een hoop verjaardagen en feestjes. En dan willen we ook graag nog tijd vrij maken voor elkaar en voor onszelf. Wat ik dan zoal doe in die spaarzame vrije tijd? Ik ga het je vertellen!

Playing: De kerst-playlist op Spotify! I luvvv it, heerlijke muziek die ik uit volle borst mee zing!

Drinking: Bij de Gamma kreeg ik bij onze kerstboom een Dolce Gusto koffieapparaat en nu drink ik de meest heerlijke creaties. Ik ben zelf gek op cappucino, latte macciato en wiener melange, maar om dat thuis te brouwen vond ik altijd iets teveel werk. Nu pop ik een cupje in het apparaat en mijn kopje begint vol te stromen!

Enjoying: Family-quality-time! Juist nu we zo’n volle agenda hebben waardeer ik de momenten dat we met z’n 3en thuis zijn des te meer. Er zijn gewoon dingen waar je geen nee tegen kan zeggen, maar we proberen echt zoveel mogelijk tijd vrij te houden voor ons 3en. En juist omdat je minder tijd met elkaar hebt, geniet je er meer van lijkt het wel!

Buying: Ja 3 x raden.. Kerstcadeautjes natuurlijk! De eerst pakjes hebben zich inmiddels verzameld onder de boom en ik vind het heerlijk!

Liking: Ik herken mezelf bijna niet meer terug, maar ik heb plezier in het krabben van de auto! Say what?! Ja echt, als ik moet werken en het blijkt dat de ruiten bevroren zijn vind ik het heerlijk om hem te krabben. Ik wordt er echt even wakker van en daarna kan ik lekker opwarmen in de auto. Laatste heb ik op mijn vrije dag zelfs de auto gekrabt voor Tijmen!

 Reading: Ik durf het haast niet toe te geven, maar ik heb Harry Potter nog steeds niet uit. Ik heb echt de concentratie van een goudvis de laatste weken en kan me er niet toe zetten om het boek weer op te pakken en uit te lezen. En dat terwijl ik helemaal in het verhaal zat en dus ook echt graag verder zou willen.

Eating: Ja ja, ze zijn er hoor, de kerstkransjes! Jum jum jum!

Wearing: Hierrr met die panterbadjas! Ik trek 10 keer liever mijn panterbadjas aan dan dat ik de verwarming een halve graad omhoog zet want het zit gewoon zó lekker!

Writing: Normaal gaan de kerstkaarten gelijk na eerste Advent op de post, maar het is er nog niet echt van gekomen. Ik ben al 2 avonden bezig geweest met schrijven en ik ben nog steeds niet klaar. Het zijn nog geen 20 kaarten, maar zoals eerder al genoemd; die concentratie.. ;-)

Zo, dit was ongeveer wel kort waar ik momenteel veel mee bezig ben! Zoals je ziet doe ik momenteel in de vrije tijd niet heel veel bijzonders, maar keutel ik vooral lekker rond ik huis. Ik probeer het de komende weken een beetje rustig aan te doen zodat we niet helemaal versleten het nieuwe jaar in gaan! ;-) Tot gauw!