LISTS: My X-Mas Wishlist

Kunnen jullie het al geloven, over 17 nachtjes is het al weer Kerst! En Kerst betekent bij mij groot feest. Kerst is vanuit het Christelijk geloof een prachtige feestdag waar ik al weken, wat zeg ik, maanden van te voren naar uit kan kijken! Wij vieren Kerst allereerst in de kerk en we vullen de rest van de dag zelf graag aan met gezelligheid, samenzijn met de familie, lekker eten en cadeautjes! En om de cadeaugevers een klein eindje in de goeie richting te sturen heb ik een bescheiden verlanglijstje opgesteld! ;-)

xmas-wishlist-2016

  1. Ik ben gek op kleine oorbelletjes en deze van Fashionology vind ik zo mooi! Het liefst zou ik de ‘Tiny’ en de ‘Small’ variant krijgen, zodat ik voor beide oorgaatjes een knopje heb.
  2. Mijn panterbadjas is mijn grootste vriend, zodra ik thuis kom verruil ik mijn buitenjas voor mijn binnenjas zal ik maar zeggen. Deze trui van de Hunkemöller lijkt me zo ongeveer precies zo lekker zitten, dus dat zou een welkome toevoeging zijn aan mijn warme chill-outfit-collectie!
  3. In huis hebben we de laatste tijd wat veranderd qua inrichting en ik zoek nog wat leuke accessoires. Ik kwam een geweldige Cactus-vaas tegen bij de HEMA, hoe leuk!
  4. Dit is echt jeugdsentiment! De parfum Amor Amor van Cacharel droeg ik altijd in de tijd dat Tijmen en ik verkering kregen! Jaren lang heb ik een flesje op de plank gehad waar nog ongeveer 1 pufje in zat en die ik dus niet meer durfde te gebruiken. Toen bedacht ik me laatst, waarom vraag ik geen nieuwe? Dus bij deze!
  5. Al een tijdje heb ik een nieuwe hobby, Handlettering, die ik tot nu toe uitoefen met behulp van internet. Maar juist als ik wil ontspannen moet ik de computer en telefoon wegleggen, dus een boek dat mij met deze hobby verder kan helpen zou heel tof zijn! ‘Handlettering doe je zo‘ ziet er zó mooi uit en elke keer dat ik hem ergens zie liggen blader ik er even doorheen. Tot nu toe kon ik me beheersen, maar misschien wil de Kerstman hem wel voor mij meenemen!
  6. Al een poosje houdt ik mijn ogen open voor emaille spulletjes, vooral als ze wit en het liefst 2e-hands zijn. En toen kwam ik deze soeplepel van de HEMA tegen; Love it! Een heel simpel cadeautje, maar wel een cadeautje waar je mij erg blij mee kan maken!
  7. Als er iemand is waar ik fan van ben dan is het Jamie Oliver! Mijn liefde gaat zo ver dat als ik een tukje op de bank wil doen ik 24Kitchen aan zet om zijn stem te horen als achtergrondgeluid. Oké, het klinkt best creepy geef ik toe. Maar goed, ik doe ook normale dingen, zo kijk ik zijn programma’s het liefst met bijbehorend kookboek op schoot zodat ik kan meelezen en mijn grote kook-droom is om een keer een varkenspoot te maken in de oven, want dat doet hij in mijn favoriete aflevering een keer uitgebreid voor. Ik heb hier 4 kookboeken van hem op de plank staan die stuk voor stuk favoriet zijn en Jamie en Kerst? Dat moet wel een gouden combi zijn, dus dit nieuwe kookboek zou ik graag aan de collectie toevoegen! <3

Nou, dat is mijn verlanglijstje zo ongeveer! Ik heb ook nog wat hardloopkleding op mijn lijstje staan, maar daarvoor moet ik wel kunnen hardlopen en mijn knieën zijn daar nog niet aan toe, dus die kleding laten we maar even voor wat het is! ;-)

Wat vinden jullie van mijn lijstje? Staan er dingen op die je zelf ook graag zou willen krijgen? Ik ben benieuwd of je zelf ook een lijstje hebt, dan mag je hem zeker delen!