LISTS: 5 dingen waar ik niet zonder kan


Hier heb ik best lang over nagedacht! Iedereen snapt dat ik niet zonder mijn gezin en Famielje kan leven, zij zijn mij dierbaar en maken me tot wie ik ben. Dus om het lijstje niet al te voorspelbaar te maken ga ik in dit artikel alleen in op voorwerpen, dat lijkt me leuker! Als eerste gelijk maar een disclaimer, want ik wil niet materialistisch overkomen: De dingen die ik noem zijn eigenlijk meer luxe-artikelen, wat betekent dat ik waarschijnlijk prima zou kunnen leven zonder, maar die het leven voor mij wel net ff een beetje makkelijker maken! Dus, lees mee voor mijn 5 onmisbare items, in willekeurige volgorde!

1. iPhone! Ja, dit is toch wel logisch denk ik? Het houdt me in contact met iedereen, met de hele wereld desnoods! Bellen, foto’s maken, de wekker zetten, Instagram, e-mail, Netflix, Pokémon Go, zelfs dit artikel typ ik op dit moment op m’n telefoon terwijl ik om 01:00 klaarwakker in m’n bed lig. Ja, zonder telefoon kan ik echt niet!

2. Mascara. En dan graag Le Volume van Chanel, want anders zou een wimperkruller ook nog op dit lijstje moeten komen en daar heb ik geen ruimte voor! ;-) Zonder mascara zie ik er uit alsof ik ziek ben, want mijn wimpers zijn zo goed als kleurloos. Ook als ik verder zonder make up de dag doorbreng heb ik toch eigenlijk altijd nog wel mascara op!

3. Staafmixer. Ha, had je die verwacht? Ik ben dòl op m’n staafmixer. Jarenlang had ik een oudje waarvan de messen bot waren, het snoer overal beschadigd was (levensgevaarlijk!!) en het plastic krom trok (waarschijnlijk te vaak in hete soepen gebruikt), maar met m’n verjaardag een paar maanden geleden kreeg ik een spik splinter nieuwe! Ik maak er vanalles mee, pesto, ontbijt-shakes, paprikasoep, babyhapjes, guacamole, uitjes voor bij de Speciaal… Echt geweldig!

4. Zwarte jeans. I’m an all-black-everything kind of girl, het liefst draag ik alleen maar zwart. Maar ‘zwarte kleding’ op dit lijstje zetten vind ik niet eerlijk, dus dan kies ik voor zwarte jeans, en dan vooral die met een mooie glanzende wassing of leather-look! <3

5. Haarelastiekjes. Ik kan er niet tegen als mijn haar in m’n gezicht hangt, of als ik het warm heb en het hangt in m’n nek. Elastiekjes zijn echte lifesavers voor mij en ik kan me geen leven zonder voorstellen als ik heel eerlijk ben! Ik knipte een aantal weken mijn haar ineens kort en dacht dat ik het dan misschien ook vaker los zou dragen, Boy was I wrong! Nee doe mij maar een staart, knotje of vlecht!

Nou, dit waren mijn 5 onmisbare items. Eigenlijk best wel leuk om over na te denken en oprecht nog best wel lastig om te bedenken! Ik ben benieuwd of jullie ook items hebben waar je niet zonder kan, laat het me weten via de comments!

Dit artikel is opdracht 25 van de #30DayBlogChallengeNL, die in het leven geroepen is door Maris. Wil je de andere artikelen die ik voor de Challenge schreef lezen? Neem dan hier een kijkje!