AT THE MOMENT: October 2016

October

Oktober is al bijna voorbij, de herfst is echt in volle gang! Denk ik aan herfst, dan denk ik aan regen en kou, maar ik moet zeggen dat ik dat (even afkloppen) gelukkig nog vind meevallen, want er zijn ook echt veel mooie herfstdagen! Rood en oranje gekleurde loofbomen, warme felle zonnestralen, Mila die na elke wandeling een kastanje voor me meebrengt. De herfst heeft ook zijn leuke kanten! Benieuwd waar ik deze maand veel mee bezig ben geweest? Lees dan maar mee!

Listening: Ik heb de laatste tijd ineens veel meer de radio aan staan in huis. Ik houd van muziek om me heen, maar als ik een album van 1 artiest luister wordt ik dat gauw zat. Ik luister op mijn werk sowieso veel naar de radio en nu zet ik hem thuis ook veel vaker aan. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een ander radiostation leuker vond dan Q-music en de ochtendshow van Mattie en Wietze vind ik echt geweldig!

Drinking: Hot Coco! De kerst-koorts heeft me al weer te pakken en ik heb de hele tijd zo’n zin in warme chocolademelk! Compleet met slagroom en peppermint candy cane! Genieten!

Disliking: De dagen dat het wel regent en koud is. Blehhh!

Reading: Ik met mijn zwangerschapsdementie heb nog steeds het nieuwste Harry Potter boek niet uit. Ik ben al wel over de helft, maar ik heb echt nul concentratie helaas. Het verhaal vind ik wel spannend dus ik ben wel zeer gemotiveerd om verder te lezen!

Designing: Ik wil heel graag een nieuw bed, of eigenlijk wil ik een nieuwe bed-ombouw maken met behulp van ons bestaande bed. Dus ik heb daar al een aantal schetsen voor gemaakt en nu moet ik dat nog even verder uitdenken. Kan maar zo zijn dat dit project nog een aantal maanden gaan duren, met mijn idee van de bar in de woonkamer heeft het ook een jaar geduurd voordat hij eindelijk stond, maar de hele voorpret vind ik ook al superleuk! Ook ben ik bezig met het verzamelen van ideeën voor een lamp boven de eettafel. I luv DIY’s!

Watching: Mijn geliefde Gilmore Girls heb ik nu al een poosje af gekeken en nu ben ik op zoek naar een andere leuke serie (het liefst met veel seizoenen op Netflix). Seizoen 5 van Downton Abbey heb ik ook al weer helemaal gezien en momenteel kijk ik Jane the Virgin, maar daar staat maar 1 seizoen van online. Tips zijn welkom!!

Buying: Kerstcadeautjes!!! Aaah! Als ik 1 hobby heb dan is het cadeautjes kopen en geven en ik vind het zó leuk om Kerst met cadeautjes te vieren! Dus ik ben alvast begonnen met de zoektocht naar de perfecte cadeautjes.

Eating: Ik ben op de gezonde tour, ja hoor! Nu ik midden in het ontzwangeren zit vond ik het tijd om weer eens goed op te letten wat ik eet. Ik probeer wat gezondere keuzes te maken en op de dagen dat ik thuis ben gaat dat ook prima. Op mijn werk heb ik non-stop honger, dus na mijn werk zijn de keuzes vaak wat minder verstandig, maar goed, zolang het een beetje in balans is vind ik het prima.

Deciding: Dit jaar is er niet veel van onze volkstuin gekomen, maar we zijn de laatste weken echt goed bezig. Regelmatig omspitten zorgt ervoor dat we nu eindelijk een beetje van het onkruid van onze voorgangers af zijn en we zijn nu bezig met plannen voor het komende jaar, we moeten alleen nog even beslissen wat we precies willen. Ik zou graag een bed met snijbloemen maken, maar dat is vaak wel wat prijziger dan een bed vol groenten, dus we zijn er nog niet helemaal over uit. ;-)

Zo, dit was wel weer zo’n beetje wat ik in Oktober gedaan en gedacht heb. Ik gok dat de komende maand mijn kerstkoorts alleen maar erger gaat worden, maar 1e Advent is natuurlijk ook al op 27 November, dus zo heel gek is dat natuurlijk niet. Over een paar weken zullen we het weten! ;-)