AT THE MOMENT: September 2016

September

September is al weer bijna voorbij! De herfst is begonnen, de lampen moeten in de ochtend weer aan als ik opsta en in de avond kruip ik met een kleedje op de bank. Ookal is de maand al bijna om, ik ben nog net op tijd om te laten weten waar ik me de laatste tijd mee bezig heb gehouden, enjoy!

Reading: Ik heb het nieuwe Harry Potter boek al een aantal weken klaar liggen, maar ik ben nog niet verder gekomen dan de kaft. Aaaah, frustrerend! Maar ik wil hem dus graag gaan lezen, als ik daar de tijd en concentratie voor ga vingen.

Buying: Ik koop me een ongeluk aan kleding voor Nate, het is momenteel mijn grootste hobby! Hij zit nu in maat 62/68 en in de volgende maat (74) hebben we eigenlijk niks meer in huis dat we gekregen hebben als kraamcadeautje. Ik vind het dus ook echt super leuk dat ik nu eindelijk zelf los kan gaan met kopen! Hoe leuk het ook is om kleding te krijgen, vooral in die piepkleine maatjes aan het begin, ik vind het ook echt heel erg leuk dat ik nu echt dingen kan kopen waar ik zelf helemaal weg van ben en wat echt onze eigen smaak en stijl is!

Watching: Gilmore Girls! Ik durf niet na te denken over wanneer ik begonnen ben, want ik denk dat ik dan schrik hoe kort dat nog maar geleden is, maar ik ben inmiddels al halverwege seizoen 7!!! #addicted Ik keek dit “vroeger” thuis altijd met mijn moeder en ik vind het zó leuk om het nu weer te zien! Als ik G.G. afgekeken heb kan ik weer verder met Downton Abbey, daar eindigde ik ongeveer een jaar geleden in seizoen 4 en inmiddels staat seizoen 5 op Netflix, yay!

Drinking: Winterthee! Ik heb nog 1,5 doosje in de kast staan, afgelopen winter had ik groots ingeslagen namelijk. Heerlijk vind ik het! En afgelopen weekend bedacht ik me dat ik als het buiten weer kouder wordt ik ook mijn “Hot Beverage Station” weer op de bar mag neerzetten; Een dienblad met cacao, mini peppermint candycanes, mini marshmallows en in de koelkast bussen slagroom om de lekkerste warme chocolademelk te maken!

Creating: Ik wil voor Nate slofjes/kruipschoentjes haken! Ik heb afgelopen week met Tijmen wol uitgezocht en ook stukken leer voor het zooltje en inmiddels heb ik de eerste toeren al gehaakt! 1 minpunt is dat ik deels zwarte wol gebruik en daarmee kan ik in de avond niet haken omdat ik de steken niet kan zien zonder daglicht of een bouwlamp, hahaha. Maar goed, dan maar zoveel mogelijk overdag proberen te doen! ;-)

Loving: the Weekends! Het is zo fijn dat Tijmen de weekenden, op af en toe een zaterdagochtend na, ook weer vrij is! Ik vind het heerlijk om op zaterdag lekker rustig aan te doen, in de middag lekkere belegde broodjes te halen, er met z’n 3tjes op uit te kunnen. Kneuterig hè?

Wanting: Vorig jaar om deze tijd had ik er ook al last van, ik heb weer enorme trek in gevulde kerstkransjes! Zodra de pepernoten in de winkel liggen krijg ik trek in kerstkransjes, jammer alleen dat er maar 20 dagen tussen St. Klaas en Kerst zitten, terwijl de kerstkransjes nu nog zo’n 2 maanden op zich zullen laten wachten. Zó jammer!

Wearing: Shhht, niet doorvertellen maar het voordeel van de dalende temperaturen (ookal gaat het nog niet zo hard en HOU ik van de zomer) is dat ik m’n Uggs al weer een paar keer aan kon! <3 Afgelopen winter droeg ik ze niet zo veel omdat ik op werk andere schoenen moest dragen ik ik verder alleen maar sliep en man wat heb ik ze gemist!

Looking forward to: KERST! Ja sorry mensen, iedereen die denkt: “Daar komt ze weer met haar gezeur” mag nu weg zappen, I don’t care. Ik heb gewoon zó veel zin om Kerst te vieren, Nate z’n allereerste kerst! De kerstboom met allemaal cadeautjes er onder, het huis vol met gezellige lichtjes, Tijmen in z’n kersttrui, Nate in z’n kersttrui (die ik vorig jaar met kerst al cadeau gaf aan Tijmen!), chocolademelk, knuffelen.. Oooh, ik kan niet wachten! <3

Zo, dit is weer zo’n beetje waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest. De laatste keer dat ik zo’n lijstje invulde was al weer een tijdje terug, in Februari om precies te zijn, dus het leek me leuk om die gewoonte weer op te pakken en voort te zetten!