MOMMY: Welkom Nate!

Hallo hallo.. Over… Ja sorry, 14 weken radiostilte is misschien een beetje too much, right? Zonder verder oponthoud zal ik eerst even to the point komen en onze lieve en mooie zoon Nate aan jullie voorstellen!

Op vrijdag 29 april is Nate, volledige naam Nathaniel, om 17:40 geboren in het Moeder&Kindcentrum van het Ziekenhuis in Harderwijk. Het was een nogal heftige bevalling en daarover zal ik binnenkort een artikel online zetten en ik heb ook nog een artikel gepland staan over de kraamtijd en de eerste weken daarna, die totaal anders verliepen dan wij hadden gehoopt.

Voor nu hoop ik dat jullie niet teleurgesteld zijn dat het zo lang heeft geduurd voordat ik Nate kwam voorstellen en ik beloof dat de rest van het verhaal snel zal volgen!

xo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s