AT THE MOMENT: February 2015

February

Hallootjes! Ook deze maand weer een update over waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben! Kijk je weer mee?

Celebrating: Geloof het of niet, maar deze maand vierden Tijmen en ik ons 10 jarig jubileum! 23 februari 2006 vroeg Tijmen of ik zijn vriendinnetje wou zijn en kijk eens waar we nu zijn! Ik kan me soms niet voorstellen dat er al zoveel tijd voorbij is gegaan!

Waiting: M’n verlof komt steeds dichterbij! Ik hoef nu nog maar 3 weken te werken (ik ga met 36 weken pas met verlof) en ik ben nu echt aan het aftellen. Merk ook wel dat het tijd wordt dat ik verlof neem want het werken wordt ineens wel een stuk zwaarder nu.

Considering: Geboortekaartjes! We hebben al een paar leuke op het oog en ik denk dat we deze week wat proefdrukken gaan bestellen zodat we een definitieve keus kunnen maken voor 1 jongens- en 1 meisjeskaartje. Spannend!

Eating: Elke dag eet ik wat minder lijkt het soms wel. Ik heb vaak rond het avondeten nog helemaal geen trek, maar ik denk dat dat komt doordat ik gewoon weinig ruimte over heb en mijn maag een beetje geplet wordt. Dus dan is het soms best lastig om goed te eten want ik voel me dan net een gevulde kalkoen. Lekker is anders. ;-)

Watching: Jaaa, Wie is de Mol! Ik vind het zo spannend! Meestal kijken wij het op zondag terug, omdat de zaterdagavond niet altijd even praktisch is, maar nu komend weekend bekend wordt wie de Mol is denk ik dat ik niet kan wachten en we het wel zaterdag gelijk kijken!

Doing today: Vandaag is het zondag en ik doe vandaag echt helemaal niks. Op het moment dat ik dit typ is het bijna 11:30, lig ik in yogapants op bed met koffie, folders, haakwerk en de MacBook. Heerlijk!

Finishing: Ohhh, de babykamer! Elke dag wordt het mooier en leuker. Komt vooral ook omdat er nu steeds meer dingetjes echt ‘af’ zijn. Ik geniet er zo van en loop er elke dag wel even binnen. Op Instagram deelde ik afgelopen week al een paar foto’s van wat details, dus neem daar ook even een kijkje!

Enjoying: De schopjes en klopjes en hikjes en het gedraai van Peanut! <3 Inmiddels ben ik aardig gewend aan alle bewegingen en dat is heel leuk, maar afgelopen week kwam er ineens iets nieuws bij! Ik lag ‘snachts wakker en voelde zo iets raars! Echt een voet of knie die heel duidelijk tussen mijn navel en ribben heen en weer bewoog, ik kon het helemaal volgen! En het voelde zó freaky! Ik maakte Tijmen wakker en hij voelde het ook en we moesten er echt even om lachen.

Trying: Ik ben de laatste tijd wat nieuwe recepten aan het proberen en kan er helemaal gelukkig van worden! Wij zijn bijvoorbeeld dol op Taco’s met oa gehakt en sla en tomaatjes en nu probeer ik elke keer weer een andere twist of toevoeging om het helemaal perfect te maken!

Wearing: PJ’s all day, every day! Zoals ik hier al zei: Als ik weet dat ik de deur niet meer uit hoef trek ik 9 van de 10 keer direct na m’n werk een joggingbroek aan. Het is echt schandalig, ik weet het, maar het zit zo heerlijk! En een joggingbroek betekent voor mij ook niet dat ik gelijk niks meer doe, ik kan dan nog steeds lekker in huis bezig, maar het zit gewoon net wat lekkerder allemaal en ach ja, waarom niet? There’s no shame in my game! ;-)

Drinking: Warme chocolademelk, nog steeds! Ik ben niet echt een koffiedrinker de laatste tijd, maar warme choco vind ik wel heerlijk! Mijn ouders hebben een high-tech koffiemachine (papa zit in de koffiemachine-business) en met 1 druk op de knop wordt daarmee voor mij een heerlijke warme choco gemaakt. Soms ben ik in staat om ‘savonds daar heen te rijden alleen om een beker choco te drinken. Te vreselijk gewoon!

Dit was mijn maand februari kort samengevat wel weer, leuk dat je mee las! Laat me in de comments weten waar jij zoal mee bezig ben geweest de afgelopen maand!