MOMMY TO BE/TAG: Zwangerschapskleding

Ik zag deze leuke TAG voorbij komen bij LiveLifeGorgeous en vind hem zo leuk dat ik dacht, ik ga de vragen ook beantwoorden! Niet in video-vorm (ik ben er nog niet klaar voor om bewegende beelden van mezelf online te zetten, haha), maar gewoon in een artikel. Lees je mee?

1. Speciale zwangerschapskleding: Yay or Nay?

Oei, lastig! Qua broeken stem ik 100% voor yay, ik vind ze veel lekkerder zitten en ik hoef me geen zorgen te maken dat m’n broeken van m’n kont zakken. Gewone broeken pas ik nog wel, maar omdat ze nu onder mijn buik dicht moeten willen ze nog wel eens (lees: non stop) naar beneden zakken. Verder draag ik qua tops veel basic longsleeves en die rekken gewoon lekker mee en heb ik tot nu toe gewoon mijn eigen maat kunnen dragen. Ik heb wel wat zwangerschapsitems geshopt, maar dat was meer omdat ik toevallig wat leuks tegen kwam bij Prénatal tijdens het shoppen voor baby-uitzet en niet omdat ik daar bewust naar op zoek ging.

2. Favoriete broek tijdens de zwangerschap?

Ik kocht met 10 weken zwangerschap een zwarte skinny-jeans van Mamalicious en het liefst doe ik hem nooit meer uit. Fijne band aan de bovenkant, er zit precies genoeg stretch in en is qua maat perfect. Ik heb broek-maat 36 en draag altijd al vrijwel alleen zwarte broeken (met of zonder wassing) en ik vond het lastig shoppen voor zwangerschapsbroeken, de meeste zijn in de kleinste maat gewoon nog net te groot.

3. Favoriete shirt tijdens de zwangerschap?

Streepjes! Hahaha, ik hou altijd al van wit-zwarte streepjes, maar ik vind het vooral tijdens de zwangerschap zo leuk dat als ik dan een belly-pic maakte je zo goed het verschil kon zien tussen de weken. Dat hebben jullie ook in een aantal zwangerschapsupdates wel kunnen zien. En verder dus veel basic tops en shirts, van bijvoorbeeld Pieces of Only.

4. Favoriete jurk tijdens de zwangerschap?

Gewoon geen jurk. Hahaha. Ik heb 1 positiejurk van Prénatal, met streepjes, en die zit heerlijk maar ik vind panty’s/leggins vreselijk zitten dus doe bij thuiskomst toch gelijk weer een broek aan. Dus ja..

5. Favoriete schoenen tijdens de zwangerschap?

Nou, ben je er klaar voor? Ik leef als sinds jaar en dag op Uggs, dus die zijn tijdens de zwangerschap ook weinig van mijn zijde geweken. Op de dagen dat ik last van mijn rug en bekken heb draag ik Nike Dunk Sky Hi’s, zodat ik dus eigenlijk op hakken loop maar wel comfortabel kan lopen. En verder draag ik ook mijn zwart witte Nikes veel, vooral tijdens mijn werk.

6. Aan welk kledingstuk kan je je mateloos irriteren tijdens de zwangerschap?

BH’s, by far! Maar eigenlijk irriteer ik me daar altijd al aan, dus dat ligt niet zozeer aan de zwangerschap. Het liefst gooi ik die ondingen gelijk uit als ik thuis kom, maar dat is niet altijd even praktisch en/of charmant. ;-)

7. Meest gedragen kledingstuk tijdens de zwangerschap?

Ik kocht bij Prénatal een ‘sportbroek’ en wat een heerlijk ding is dat! Gewoon basic, zwart, rechte pijp, hoge buikband, maar hij zit zo lekker. Als ik thuis ben, en niet meer weg hoef, trek ik deze broek al gauw weer van de stapel om me daarna lekker op de bank te nestelen.

8. Keuze: Hele zwangerschap in joggingbroek of positiebroek?

Oh, ik had deze vraag nog niet eens gezien toen ik die van hierboven beantwoordde! Nou, moet ik er nog wat over zeggen, joggingbroek dus, hahaha.

9. Zwangerschapslingerie: Yay or Nay?

Nee. Ik heb het tot nu toe ook nog niet nodig gehad en zie er zelf het nut niet zo van in.

10. Welk kledingsstuk kan je niet wachten om straks weer aan te kunnen?

Eigenlijk kan ik het nog wel aan, maar het zit gewoon wat minder mooi en lekkervdoor het afzakken. Maar ik kan niet wachten om straks mijn mooie zwarte skinny-jeans met glanzende wassing van LTB weer aan te kunnen. Aaaah, can’t wait!

Well, dit waren mijn antwoorden op de Zwangerschapskleding Tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen! Mocht je de Tag overnemen, vergeet dan vooral niet om LiveLifeGorgeous er als bron bij te vermelden! :-)