AT THE MOMENT: January 2015

01 January

Halverwege de maand kom ik weer met een post aan over dingen waar ik momenteel mee bezig ben! Het begint inmiddels een ‘traditie’ te worden, want dit is nu al de 5e op rij! Lees je weer mee?

Cooking: Not much lately! Ik ben veel moe en heb erg weinig energie om eten te koken! Normaal ben ik altijd degene die thuis kookt, maar nu heeft Tijmen dat gelukkig al vaak van me over genomen. En verder eet ik steevast 1-2 keer in de week bij mijn ouders. Vaak als Tijmen moet werken, dan brengen we ook een verse warme maaltijd bij hem langs.

Drinking: Roosvicee! Ik heb het weer ontdekt, jammie!

Thinking: Over babynamen! Oehhh, ik denk dat er inmiddels al duizenden namen de revue hebben gepasseerd en we zijn er nog niet helemaal over uit, maar komen wel steeds dichter in de buurt!

Making: Ik ben een aantal dingen voor de baby aan het maken, zoals een dekentje (haken), bekleding voor de wieg en een mobiel voor boven de box. Er zullen de komende weken vast nog wel meer knutselprojecten bij komen! ;-)

Wearing: PJ’s all day, every day! Oké, dat is overdreven, maar zodra ik thuis ben en weet dat ik niet meer weg hoef trek ik mijn gewone broek uit en ga ik voor een pyjama of joggingbroek.

Wondering: Ik ben zo benieuwd hoe Peanut er uit zal zien, aaah zo spannend! Nog zo’n 14 weken wachten! Gelukkig mogen we over 5 weken weer even kijken hoe het gaat op de echo!

Starting: Binnenkort beginnen we met het in elkaar zetten van de babykamer! Dit weekend gaat Tijmen het ledikantje verven (er moeten wat kleine beschadigingen bijgewerkt worden) en ga ik vast wat beddengoed wassen zodat we volgende week kunnen beginnen met in elkaar zetten en inrichten!

Watching: Ik betrap mezelf er op dat de tv hier eigenlijk de hele tijd aan staat, vooral TLC en 24Kitchen zijn favoriet. Vooral ook omdat je dat zo lekker op de achtergrond aan zet als je ondertussen ook wat anders aan het doen bent.

Pinning: Baby- en kinderkleding! Ik kan echt eindeloos snuffelen tussen alle mooie foto’s. Wel grappig om te zien dat mijn board voor babykleding vrijwel dezelfde kleuren bevat als mijn board voor babykamers; Zwart, wit en grijs. Mag duidelijk zijn dat ik niet bepaald fan van kleur ben, hahaha!

Smelling: M’n geurkaars van Rituals, de Lotus Secret variant! December 2014 koos dit deze uit voor mijn kerstpakket en december 2015 besloot ik dat maar weer te doen omdat ik zo verliefd was op de geur. Ik vind het wel jammer dat hij nu in een groen glas komt, dat was in 2014 nog niet zo. Gelukkig had ik het witte glas waar hij toen in zat nog bewaard, dus met een beetje heet water en wat handigheid heb ik hem gewoon in het oude glas overgezet! I luv it!

Dit was weer een kijkje in waar ik op het moment onder ander mee bezig ben. Ik ben benieuwd waar jullie mee bezig zijn deze maand, laat het me weten in de comments!