AT THE MOMENT: December 2015

December

O oh, december is al weer bijna voorbij, maar ik kom toch nog even met mijn lijstje van dingen waarmee ik deze maand veel bezig ben geweest!

Watching: Foute kerstfilms! Heerlijke feelgood films, ik kan er zo blij van worden!

Wearing: Mijn mooie zwangerschapsketting met een belletje er in. Peanut schijnt dat belletje door mijn buikwand heen te kunnen horen dus ik draag hem elke dag wel even zodat het straks na de geboorte een herkenbaar geluidje is.

Getting: Bigger by the day. Pfoeh, hoe ver moet ik nog groeien mensen?:’)

Buying: Gevulde Kerstkransjes! Hahaha. Ik heb nog een paar zakjes kunnen bemachtingen want ik ben bang dat ik anders een probleem heb de komende maanden met mijn cravings!

Drinking: Jillz 0.0%, de rode variant. Erg lekker om ‘s-avonds in te schenken, staat toch net iets gezelliger dan een glaasje cola als Hubby een biertje inschenkt voor zichzelf.. ;-)

Needing: Rust! Voor m’n gevoel vlieg ik van links naar rechts en soms loop ik mezelf een beetje voorbij. Dit is vooral in rugpijn te merken, dus even pas op de plaats en de tijd nemen om bij te komen.

Liking: Ik voegde een paar weken terug wat nieuwe Zoeva kwasten toe aan m’n verzameling en ze bevallen zo goed!

Looking: Ik kijk el-ke-dag naar de echo’s van Peanut die 5 dec gemaakt werden en ik kan er geen genoeg van krijgen! Loooove!

Creating: De laatste weken ben ik weer lekker bezig met DIY’s. Met het koude weer vind ik het heerlijk om binnen bezig te zijn met rommelen en leuke dingen te maken voor in huis!

Smelling: the Christmastree! Echt een kerstgeur hangt er nu in huis, zo fijn! Niet heel overdreven, maar je ruikt het wel als je thuiskomt of ‘sochtends beneden komt.

Ja, dit waren toch wel de dingen die deze maand het meeste terugkwamen. Niks bijzonders eigenlijk, gewoon lekker kneuterig. Waar zijn jullie zoal druk mee geweest deze maand?