DIY: Marble laptopcover

Wauw! Deze post was ik niet van plan om te schrijven, omdat ik zaterdagavond gewoon bezig ging met het opleuken van mijn MacBook, maar ik ben zo enthousiast dat ik het echt met jullie wil delen. Ik kwam een aantal weken geleden deze DIY van Serena tegen en wist gelijk dat ik het zelf ook wou proberen. Dat deed ik en ik ben er helemaal gelukkig mee!

Ik heb een witte MacBook uit 2010 en hij werkt nog als een zonnestraaltje, maar hij is gewoon erg gehavend aan de buitenkant. Er lopen 2 grote barsten aan de buitenkant van het scherm en hij zit vol met krassen en gelukkig zie ik dat niet als ik hem gebruik, maar ik weet natuurlijk wel dat ze er zitten.

Daarom dacht ik, ik ga met marmer-plakfolie proberen hem weer wat mooier te maken zodat die barsten en krassen geen doorn in mijn oog meer hoeven te zijn. Nu heb ik geen mooie foto van hoe hij er uit zag, want ik maakte zaterdagavond wel een voor-foto, maar dat is gewoon een slecht belicht huis-tuin-en-keuken-kiekje dat ik naar mijn zusje wou sturen.

2015-11-21 18.59.48

Zoals ik dus al zei, geen topfoto, maar ik denk dat in elk geval de barsten wel zichtbaar zijn. Rechts op de foto dus een hele grote barst en links nog een kleintje, allebei ontstaan vanaf het schanier van het scherm. Geen idee hoe het komt, maar mooi is het absoluut niet. Daarnaast zie je in de reflectie van de lamp ook wel dat er aardig wat krassen op zitten helaas..

Ik ben denk ik een halfuurtje aan bezig geweest met het folie, inclusief het netjes uitsnijden. Voor een werkbeschrijving moeten jullie echt de DIY van Serena bekijken, daar staat alles duidelijk in. Ik kocht mijn rol met plakfolie bij de Gamma en was €5,95 kwijt voor een rol van 45x200cm. Ik heb maar een klein stuk gebruikt dus kan de rest nog voor eventuele andere DIY’s bewaren. 

Ik ben zo blij met het resultaat! Echt, wauw! Ik heb gewoon haast het gevoel dat ik een nieuwe laptop heb, zó gaaf vind ik het.

Tot zover de tip voor deze DIY, ik kon het niet laten het even met jullie te delen! Liefs, xx

Geplaatst in: DIY | Getagd: