AT THE MOMENT: November 2015

November

November! Ik ben niet zo’n herfstmens, maar ik moet zeggen dat ik toch wel een beetje om ben nu. Ik vind de sfeer in huis zo leuk deze maanden en doordat het vroeg donker is heb ik ook een goede reden om lekker op de bank te zitten in de avond en niet nog op pad te moeten. Even een beetje opladen!

Wearing: Rouge Noir nagellak van Chanel. Mijn go-to nagellak in de koudere maanden! Vaak wel met een kleurloze gellak er onder, zodat ik niet direct lelijke chips uit m’n nagellak heb.

Making: Vogelvoer-knutselwerkjes! Ik hou van vogeltjes in de tuin! In de zomer hadden we er aardig wat, omdat we ook genoeg te eten voor ze hadden in ons moestuintje en de tuin van de buurvrouw. De buurvrouw had 2 appelbomen waar ze lekker in konden zitten en schuilen, maar een aantal weken terug is de boom aan onze kant weggehaald! Huilie huilie. Dus nu moet ik wat extra mijn best doen om de vogeltjes te lokken en dat doe ik met leuke vogelvoer-figuurtjes die ik zelf maakte! Vrijdag komt er voor jullie een leuke DIY van online!

Eating: Ben&Jerry’s! <3 Ik heb elke keer zo’n zin in Chunky Monkey en de afgelopen weken at ik elke week een bak leeg. Hallo driedubbele onderkin! ;-)

Watching: We zijn hier min of meer door de series op Netflix heen en weten even niet meer wat we nu moeten kijken. Gevolg? De Friends dvd-box is weer uit de kast gehaald! Woohoo, ik ben helemaal gelukkig!

Decorating: There’s something about Christmas-time that makes me wish it was Christmas everyday..” Ik ben stiekem al bezig met het neerzetten en ophangen van kerstdecoratie and I’m loving it! <3

Loving: Met een kleedje op de bank kruipen! Ik ben een beetje anti verwarming dus ik zet hem liever wat lager en ga lekker onder een kleedje zitten.

Looking forward to: Yoga! Volgende week mag ik beginnen met Zwangerschapsyoga bij de sportschool en ik heb er zoveel zin in! Ik heb echt geen energie meer gehad om te gaan sporten terwijl dat wel goed zou zijn voor me. Dus ik hoop dat ik met yoga nog wel lekker even wat beweging krijg en ik ben ook gelijk weer een avondje de deur uit!

Ik ben benieuwd waar jullie momenteel allemaal mee bezig zijn, misschien ook met 1 van de bovenstaande dingen of misschien wel iets totaal anders? Let me know!