MOMMY TO BE: Unboxing ‘Blije Doos’

Zoals beloofd zou ik in een artikel delen wat er bij mij allemaal in de blije doos zit. De blije doos heb ik aangevraagd via internet bij ‘Wij jonge ouders‘. Na een aantal weken kreeg ik via de e-mail bericht dat ik hem bij een Prénatal filiaal kon ophalen en dat heb ik dus ook gelijk gedaan! Kijk maar mee wat er allemaal in zat!

2015-11-10 15.41.05

Toen ik de doos ophaalde viel het formaat me mee, mooi compact dus makkelijk mee te nemen en ik stond er verbaasd van dat hij nog wel aardig wat woog. Zeker niet veel, begrijp me niet verkeerd, maar het voelde aan als een goedgevulde doos. En dat klopt ook wel als ik de inhoud zo op een rijtje zie!

2015-11-10 15.43.55

Pampers maat 1 New Born. Dat begint gelijk leuk! Een pak van 23 luiers in maat 1. Luiers zijn behoorlijk prijzig, dus zo’n pak is niet verkeerd! Achterop de verpakking staat wat info over wat deze variant zo speciaal maakt, onder andere een uitsparing voor de navel en een verkleurende indicator die aangeeft of de baby wel of niet geplast heeft. Handig!

Sudocrem. Een iniemini potje Sudocrem van 10 gram. Wat leuk zo’n klein potje! Zelf zijn we al bekend met Sudocrem voor droge huidplekjes en maar er staat op de verpakking dat het ook geschikt is voor rode billetjes en borst- en tepelverzorging. Handig zo’n klein meeneempotje!

2015-11-10 15.44.41Dettol original wasgel. Een pompje met antibacteriële handzeep. Het is altijd verstandig om de handen regelmatig te wassen en natuurlijk helemaal als er straks een klein babytje is huis is.

Bavaria 0.0% Radler. Twee kleine blikjes van 150 ml, in de smaken citroen en appel. De citroen-variant kende ik al, maar leuk om de appel-variant een keer te kunnen proberen! Ze gaan gelijk de koelkast in! ;-)

Davitamon Mama compleet Omega-3 Visolie. Een probeerverpakking met 3 capsules en een kortingsbon voor €2,- korting op deze en nog 3 andere vitamines van Davitamon bij de Etos. Mijn vitmines zijn bijna op dus die bon is ook mooi meegenomen!

2015-11-10 15.45.52

Babysokjes 3-6 maanden. Een setje sokjes van Prénatal, met een grijs streepje erin. Altijd handig, ook sokjes zullen we straks volop nodig hebben!

Jordan 0-2 jaar tandenborstel. Hoe roze is deze tandenborstel! We zullen pas na de bevalling weten of Peanut een jongen of een meisje is, maar ik vind deze roze tandenborstel sowieso fantastisch! Hahaha.

2015-11-10 15.45.06

Philips Avent Natural fles. Hoera, hier ben ik blij mee! Ik had al een paar flesjes van deze serie, dus het komt goed uit dat deze ook in de doos zat! Deze flessen schijnen goed te combineren te zijn met borstvoeding, doordat de speen breed is. Ook zit er een dubbel ventiel in dat darmkrampjes helpt verminderen.

Bibi Basic care dental 0-2 maanden speen. Ik heb begrepen dat niet alle baby’s spenen willen en dat sommige baby’s ook voorkeur hebben voor bepaalde spenen, dus een extra speen vind ik erg handig! Hebben we een nieuwe variant op voorraad om straks uit te proberen!

2015-11-10 15.48.08

Wij ‘Geboorte’ magazine. Een speciale uitgave van Wij jonge ouders, met wat verhalen er in en natuurlijk ook advertenties van merken en winkels en ook wat leuke kortingen. Het is geen dik magazine, maar wel leuk om even door te bladeren.

Reclame en kortingsbonnen. Naast de bovengenoemde producten bevat de doos natuurlijk ook wat reclame en kortingsbonnen. Ik zal jullie sparen en verder niet vertellen wat er allemaal precies in zit, maar het is allerlei informatie over wat (baby)winkels en producten. De hoeveelheid reclame valt me erg mee, het is een klein stapeltje van 10 flyers/folders. Ik heb alles wel even doorgebladerd en sommige dingen kan ik wel wat mee en andere dingen weer niet, maar dat zal voor iedereen misschien ook wel weer anders zijn.

Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door de inhoud van de Blije Doos die ik kreeg! Het zijn allemaal nuttige producten die we (naast de Bavaria natuurlijk ;-) ) naar mijn idee ook allemaal zullen gaan gebruiken als Peanut eenmaal geboren is. De spulletjes krijgen dus nu een mooi plekje in de kast! Ik heb begrepen dat de inhoud van de doos kan variëren, dus daarom was het ook na het zien van wat filmpjes op Youtube nog steeds een verrassing wat ik precies zou aantreffen. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat er bij mij allemaal in de Blije Doos zat! Bedankt voor het meelezen en -kijken!