AT THE MOMENT: October 2015

October

We zijn alweer over de helft van oktober, wat gaat de tijd toch snel! (Cliché, I know) Ook nu weer een update met dingen waar ik momenteel veel mee bezig ben. Het zal geen verrassing zijn, veel staat in het teken van de zwangerschap. Sorry, ik kan er even niks aan doen aangezien ik er nu eindelijk openlijk over kan praten. ;-) Enjoy!

Pinning: Scandinavische babykamers. Looooooove! Ik kan niet wachten tot ik van Tijmen groen licht krijg om de logeerkamer leeg te trekken en in te richten tot babykamer!

Watching: Downton Abbey op Netflix. Heerlijk met een kleedje op de bank onder het genot van een warme drank en koekjes. Ik heb de afgelopen weken al 2,5 seizoen versleten.

Hoping for: De terugkeer van mijn eetlust. Het gaat al stukken beter en ik mag echt niet klagen aangezien ik vrijwel niet ziek ben geweest, maar ik zou toch graag wel weer wat meer trek hebben in eten.

Drinking: Hot cocoooo! <3 Ja, de kerstkoorts heeft me echt te pakken!

Loving: Maggie Smith! Ik vond haar al leuk in de Harry Potter films, maar nu ik Downton Abbey grijsdraai ben ik echt helemaal fan!

Buying: Zwangerschapsbroeken. Oh dear, ik ben de afgelopen weken alleen nog maar afgevallen, in totaal al 3,5 kilo. Maar m’n buik groeit al wel enorm. Het probleem is nu dat broeken om mijn buik niet meer goed dicht passen waardoor ze lager gaan hangen en doordat mijn billen en benen smaller zijn geworden blijft de broek daarna ook niet meer hangen. Het dieptepunt was bereikt toen ik op mijn werk moest bukken en mijn broek daarna daadwerkelijk ONDER mijn kont hing. Bye bye jeans and hello mommy-pants!

Feeling: Blessed!

Wanting: Nogsteeds die gevulde kerstkransjes! Ahhhh, waar blijven ze?!

Creating: Een babydekentje! Ik ben al een tijdje heel fanatiek aan het haken en ik denk dat ik nu ongeveer ¼ af heb. Dat betekent dat ik de komende 6 maanden nog wel even flink door moet werken! Gelukkig zijn de koude maanden er weer, ideaal om dan met een bolleke wol op de bank te kruipen.

Deciding: Wat ik ga doen met de lessen op de hondenschool. Ik vind het enerzijds heel leuk om bijvoorbeeld een puppygroep te doen, maar anderzijds betekent dat dat ik weer een avond weg ben, terwijl ik de avonden eigenlijk vrij wil houden ivm mijn vermoeidheid.. Lastig!

Loving: De gezellige kaarsjes en winterdecoratie binnen! Zoals ik al zei zit ik al helemaal in de kerstsferen en ik moet mezelf echt enorm inhouden om nog geen kerstboom neer te zetten. Maar ik ga alvast los met kaarsjes en lampjes en allerlei andere prullaria.

Smelling: Ik heb mijn “najaarsparfum” weer uit de kast gehaald; Rose Essentielle van Bulgari. Ik droeg hem met kerst 2012 voor het eerst en sindsdien is het voor mij de geur die ik elk najaar weer uit de kast haal.

Dit is weer een overzicht van waar ik deze maand zoal mee bezig ben. Ik ben benieuwd waar jullie deze maand veel mee bezig zijn, let me know!