PERSONAL: Mommy to be!

Mag ik even jullie aandacht voor een nieuwsbericht: in april 2016 hopen wij ons gezinnetje uit te breiden! Op dit moment ben ik 12 weken zwanger en ik kan echt mijn mond niet meer houden, dus het is tijd om het met de wereld te delen! Hieronder kunnen jullie ‘Peanut’ zien op de echo die gemaakt is toen ik 9 weken zwanger was, toen was hij/zij nog echt iniemini.

Ik merk dat ik al aardig gegroeid ben en de eerste zwangerschapskleding is inmiddels aan mijn garderobe toegevoegd. Nu we het nieuws wereldkundig hebben gemaakt hoef ik gelukkig niet meer stiekem online rond te snuffelen maar kan ik gewoon zonder blikken of blozen op de zwangeren-afdeling in fysieke kledingzaken kijken naar kleding die wel lekker zit.

Nu heb ik natuurlijk nagedacht over een manier om het mama-worden ook in het blog te verwerken aangezien dit nu natuurlijk een grote plek in mijn dagelijks leven inneemt en mijn plan is nu om in elk geval elke 2 weken een zwangerschaps-update te geven. Voor mezelf ook wel erg leuk om allemaal terug te lezen in de toekomst denk ik. Ik zal eerst nog 2 updates plaatsen over de eerste 3 maanden, waarin het natuurlijk nog niet bij iedereen bekend was en wat dus ook veel grappige momenten en binnenpretjes voor mij en Tijmen opleverde. Daarna zal ik dus naar verwachting 2 wekelijks een update plaatsen over hoe het gaat en wat er in de weken daarvoor gebeurt is.

Tot zover deze korte nieuwsflits. Nu ga ik eerst weer eens even rustig onderuitgezakt op de bank liggen, het kost namelijk best veel energie om eten om te zetten in een klein mensje! ;-)

Liefs xx

Een gedachte over “PERSONAL: Mommy to be!

Reacties zijn gesloten.