AT THE MOMENT: September 2015

September

En toen bedacht ik ineens een nieuwe categorie! Ik zie bij veel bloggers en youtubers ‘Monthly favorites’ voorbijkomen en het leek me een leuk idee om daar ook wat mee te doen. Maar favorieten vond ik gelijk weer zo… Ja… Ik wou meer richting; “Waar ben ik op het moment veel mee bezig?”, dat wil natuurlijk niet gelijk zeggen dat het gelijk mijn favorieten zijn en het kan ook echt alle onderwerpen beslaan. Dus vandaag de eerste! Enjoy!

Reading: Het Rosie Effect! Op vakantie deze zomer las ik Het Rosie Project en nu lees ik het vervolg. Ik ben er pas net in begonnen dus kan nog niet erg veel zeggen, maar als het net zo is als het eerste boek belooft dat veel lees-plezier!

Playing: Two Dots op de iPhone. Een grappig spelletje wat er ook nog eens mooi uitziet. En ik vind het leuk dat je heel makkelijk even een level kan spelen als tussendoor wat tijd hebt en niet gelijk veel tijd hoeft te investeren!

Watching: Aaaaaah, Pokémon seizoen 1 en 2 op Netflix! Jeugdsentiment! :’)

Drinking: Fristi! Ik heb het ineens weer helemaal ontdekt! En liters (rooibos)thee gaan er bij mij ook weer naar binnen sinds het ineens herfst schijnt te zijn.

Pinning: Not so much lately! Ik had de app van mijn telefoon verwijderd en heb Pinterest een hele tijd verwaarloosd. Maar hij is nu weer terug dus er zal binnenkort weer meer gaan gebeuren!

Smelling: Ik heb m’n geurbrandertje weer uit de kast gehaald en heb daar granaatappel-wax in zitten! Granaatappel vind ik echt een heerlijke geur, dus als ik de kamer inloop en het weer ruik wordt ik spontaan gelukkig.

Enjoying: Mila die zo rustig is nu ze loops is. Ze ligt de hele dag lekker te dutten, die rust is binnenkort vast weer voorbij!

Listening: Dit heerlijke nummer van R. City en Adam Levine, ik kan er echt geen genoeg van krijgen!

Creating: Een nieuw schoonmaakrooster! Nu ik weer aan het werk ben is het handig dat we een rooster hebben voor wat op welke dag gebeuren. En geloof het of niet, maar ik vind het geweldig om over dit soort dingen na te denken! Nu nog voor elkaar krijgen dat we het ook daadwerkelijk gaan uitvoeren. ;-)

Wanting: Gevulde kerstkransjes! Ik kan niet wachten tot ze weer in de winkel liggen. Zo oneerlijk dat die pepernoten er altijd al vanaf begin september zijn en dat we op de kerstkransjes dan nog zo lang moeten wachten!

Creating: Ik ben weer vol op met een haakproject bezig. Ik was daar een paar maanden geleden al mee begonnen, maar in de zomermaanden heb ik echt geen behoefte om met een bol wol op de bank te gaan zitten. Maar ik heb het nu weer opgepakt en vind het heerlijk om met een kop thee op de bank er mee bezig te zijn!

Zo, jullie zijn weer een beetje op de hoogte van wat ik de laatste tijd zoal doe en denk. Ik hoop dat jullie deze opzet zo leuk vinden. De onderwerpen zijn niet elke keer hetzelfde, ik heb een hele lijst en ik vul gewoon een beetje in wat op dat moment van toepassing is en wat niet van toepassing is laat ik achterwege. Ik ben benieuwd waar jullie momenteel zoal mee bezig zijn dus laat het vooral weten in de comments!

2 gedachtes over “AT THE MOMENT: September 2015

Reacties zijn gesloten.