DIARY: Week 29/2015

Dairy wk292015

Happy monday! Vandaag voor jullie een kijkje in mijn mega spannende leven! Ik heb een dairy van afgelopen week, kijk je mee?

Maandag

Maandagochtend ging ik zoals gewoonlijk naar m’n Opa toe. De middag was super leuk want Tijmen en ik besloten de dag ervoor om komend weekend te gaan kamperen, gewoon, omdat het kan! Maar daarvoor moest natuurlijk wel het een en ander geregeld worden en het belangrijkste was zorgen dat Mila onderdak zou hebben. Gelukkig was er nog een plekje voor haar bij het pension waar ze met vakanties altijd logeert. Joepie, het plannen en inpakken kon beginnen! Ook maakte ik maandagmiddag voor het eerst ijsjes met de Zoku die ik voor m’n verjaardag kreeg! In de avond ben ik gaan sporten, ik had eerst niet zoveel zin maar ben bijna 1,5 uur bezig geweest. Dat merkte ik de volgende dag ook wel aan de spierpijn!

Dinsdag

Op dinsdag had ik overdag geen plannen. Eerst een beetje uitslapen, dat duurde niet lang want Mila besloot me uit bed te komen halen (oeps, traphekje stond nog open). Tijmen was ook een dagje vrij dus hebben we het een en ander uitgezocht voor het weekendje weg. Alle kampeerspullen van zolder, inventariseren wat we nog nodig zouden hebben, etc. Leuk om samen te doen en ik kreeg gelijk zin om te vertrekken! Nog 4 nachtjes! :-D In de middag ging ik aan de slag met deze leuke DIY en ‘s-avond stond er nog een puppyles op de planning, waarbij ik als hardloper fungeerde terwijl de baasjes en hondjes de aandacht oefenden.

Woensdag

Toen de wekker ging had ik hem wel van de kast willen smijten. Ik had rugpijn en was zo moe! Ik had heel beroerd geslapen dus dat verklaard natuurlijk een hoop. In eerste instantie was mijn idee om om 8:30 bij de sportschool te staan, maar om 8:00 was de motivatie ver te zoeken. Gelukkig kreeg manlief me zo ver om toch te gaan en uiteindelijk stond ik om 9:10 op de AMT. Verder heb ik woensdag nog wat geshopt en ingepakt voor het weekend, maar na het avondeten kwam er helaas onwijze hoofdpijn opzetten waardoor ik de rest van de avond op de bank heb gelegen. Mehhh.. :-(

Donderdag

Shopping! Om 9 uur stapten mijn moeder en ik in de auto om naar Almere te gaan voor een kleine shopsessie. Dat was al weer veel te lang geleden en aangezien ik laatst mijn kledingkast grondig heb opgeruimd was het tijd om even wat spulletjes aan te vullen. In de middag had ik niet veel energie meer, maar besloot ik toch maar even de auto te wassen en daarna uitgebreid uit te zuigen voodat we op vakantie zouden gaan. ’s Avonds at ik bij mijn ouders omdat mijn zusje terug kwam uit Parijs. Na het eten kwam m’n neef een bureautje brengen dat ze van me geleend hadden en kon ik aan het werk om al mijn make-up spullen in het bureautje te passen en zo een prachtig nieuwe make-up tafel in te richten. Hoera!

Vrijdag

Jeej! Vandaag gaan we kamperen! Volgens mij was ik een stuiterbal, zoveel zin had ik er in. Maar ook heel jammer dat ik Mila moest wegbrengen. Meer jammer voor mezelf, want ik weet dat zij het altijd mega leuk vind daar om lekker te spelen en te rennen, maar ik mis haar altijd al als ik boodschappen ga doen, dus moest even slikken toen ik haar weg bracht. Tijmen moest tot 14:00 werken dus daarna hebben we saucijzenbroodjes gegeten en zijn we gaan rijden! Op naar de camping in Welsum! Rond half 5 ploften we in onze stoelen, tijd voor een hapje en een drankje! Tegen een uur of 8 stonden we pas weer op om de BBQ aan te steken en hebben we nog een heerlijke avond gehad!

Zaterdag

Wakker worden in de tent, joehoe! In eerste instantie zou Tijmen van 14:00 tot 21:00 nog moeten werken vandaag en zou ik dus de avond alleen zijn. We gingen dus maar op tijd op pad zodat we nog wel samen wat konden doen vandaag. We zijn eerst met de veerpont naar Olst gegaan om nog wat boodschapjes te halen en een Action te bezoeken voor wat dingen die we vergeten waren (onder andere: vliegenmepper, wasrekje, aansteker, extra koel elementen, etc.). Eenmaal terug op de camping zaten we te overleggen wat of we zouden doen toen Tijmen het bericht kreeg dat hij lekker op de camping kon blijven want ze stonden met zoveel personeel ingeroosterd dat hij niet heen en weer hoefde te rijden! Hoera! Dus toen hebben we in de middag nog een lekkere wandeling gemaakt langs allerlei leuke boerderijen in Welsum en heb ik gezwaaid naar koetjes en eieren gekocht bij een kippenboerderij! Ook hebben we nog een ijsje gegeten in Epe en daar even door het dorp gelopen. ‘sAvonds stond er sla met frites op het menu, smullen!

Zondag

Een regenachtige dag, dat was even jammer. Maar ieder nadeel heb z’n voordeel, want doordat we niet echt de tent uit zijn geweest, hebben we wel extra kunnen relaxen. Eigenlijk niks anders gedaan als boeken lezen, spelletjes doen en puzzeltjes maken. Rond 16:00 werd het eindelijk droog en konden we de tafel en stoelen weer een beetje naar buiten verplaatsen. Tegen 7 uur ging de BBQ weer aan en hebben we nog buiten gegeten, maar daarna ritsten we de tent ook al gauw weer dicht, omdat het toch aardig afkoelde. Nog even genieten van het laatste avondje en dan morgen weer naar huis, NAAR MILA! <3

Zo, dit was een kijkje in mijn afgelopen week. Zo ziet natuurlijk niet elke week er uit, want ik ga niet elk weekend weg. Maar ik dacht, wie weet is het leuk om dit zo nu en dan met jullie te delen! Wat hebben jullie afgelopen week gedaan?

Een gedachte over “DIARY: Week 29/2015

Reacties zijn gesloten.