HAPPY: Happy things #2

Twee weken geleden deelde ik mijn eerste Happy Things en dat waren allemaal dingen die ik gewoon in het dagelijks leven tegenkom die ik erg waardeer, maar waar ik niet altijd bewust bij stil sta. Deze keer heb ik wat andere Happy Things voor jullie, want ik heb een aantal dingen geshopt waar ik erg blij van werd!

 

2015-03-06 15.12.34

In de eerste Happy Things liet ik al weten dat ik blij wordt van het zaaien van m’n moestuinzaadjes. Vorig jaar wou ik heel graag worteltjes, maar dat lukte niet want de zaadjes zaten in ‘pillen’ die je heel nat moest houden om ze te laten ontkiemen en dat is niet gelukt. Dit jaar ben ik dus nieuwe zaadjes gaan zoeken en toen kwam ik naast oranje worteltjes ook paarse tegen. Hoe leuk is dat! Op het zakje staat dat de paarse kleur verdwijnt als je ze kookt, maar ik eet worteltjes toch alleen rauw, dus joehoe! (Oranje worteltjes zijn €1,95 en de paarse €2,95 per zakje)

 

2015-03-06 15.11.35

Ik ben de hele dag thee aan het drinken en hou van afwisseling. Ik kreeg van een nichtje de tip om deze thee eens te proberen en ze had gelijk, hij is erg lekker! Het is oplosthee, dat bestaat uit losse korreltjes die je in je kop strooit, dan heet water er op schenken en voila, je hebt heerlijke kruidenthee! Er zitten 20 kruiden in, waaronder zoethout, eucalyptus, kamille en vlierbloesem. Daarnaast zit er ook nog munt en menthol in, wat je heel goed proeft als nasmaak. Persoonlijk vind ik hem vooral voor na het eten erg lekker! (Ik ben het bonnetje kwijt geraakt, maar op de site van de Albert Heijn staat dat hij €2,02 kost?)

 

1

Textielverf! Lijkt niet echt logisch hier, maar ik ben zó blij dat dit bestaat! Ik heb regelmatig jeans die jarenlang mee gaan, maar die je na verloop van tijd niet meer aantrekt omdat ze zo vaal worden. Nu houdt ik niet zo van blauwe jeans die helemaal 1 kleur zijn, dus opnieuw blauw verven is voor mijn geen optie, maar zwart verven kan natuurlijk wel! (All black everything is mijn go-to look) Voor een klein prijsje heb je weer een ‘nieuwe’ broek! (Voor een pakje zout en een pakje verf was ik in totaal €10,84 kwijt en dat is genoeg om ca. 600gr. stof  = 1 spijkerbroek mee te kleuren.)

 

2015-03-06 15.14.43

Flow Magazine! Altijd een feestje als de nieuwe Flow weer uit is en deze keer extra leuk, want er zat een Flow Weekly bij in als cadeautje! Een fijn schriftje met deze keer ‘Lijstjes’ als thema. Laat ik daar nou net dol op zijn! ;-) Ik vind je Flow altijd leuk om te lezen, de ene keer tussen de bedrijven door, de andere keer ga ik er speciaal voor zitten en lees ik hem in één keer uit. (Losse nummers voor €6,95 bij de boekhandel)

 

2015-03-06 15.13.50

De laatste voor deze keer, maar zeker niet de minste! Deze leuke Return To Sender schriftjes van de HEMA, een setje van 3 kleuren met gouden stippen er op. Ik ben er helemaal verliefd op. Via Instagram kreeg ik de tip om deze te kopen, de zwarte past namelijk precies in mijn Midori Traveler’s Notebook. Dat is heel prettig want de Midori heeft een aparte afmeting waar je speciale vullingen voor moet kopen, dus erg leuk dat dit schriftje er in past! Het kleinste schriftje is net zo groot als m’n iPhone 5, de roze zit er precies tussenin. (Setje van 3 schriftjes voor €4,95)

Dit waren mijn Happy Things weer voor deze keer! Ik heb heel veel zin om de worteltjes komende zomer uit de grond te trekken en op te eten! Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, eerst maar eens inzaaien! ;-)

Byeee!

Een gedachte over “HAPPY: Happy things #2

Reacties zijn gesloten.