HAPPY: Happy things #1

Er zijn zoveel stomme dingen in de wereld dus ik dacht, we kunnen allemaal wel wat blijheid gebruiken! Vandaag begin ik met het delen van dingen waar ik blij van wordt en hopelijk ben ik niet de enige, maar kunnen jullie je ook herkennen in mijn Happy Things!

• Zonnestralen die je al door je gordijnen heen kan herkennen. Onze slaapkamer heeft dikke zwarte gordijnen en die houden het licht goed buiten. Maar als de zon in de ochtend héél hard schijnt dan kan ik dat er toch doorheen zien. Hoe vroeg in de ochtend het dan is maakt niet uit, want ik wordt daar zó blij van!

• Knuffeltijd met Mila (of m’n andere lieve dierenbaby’s). <3

• Moestuin-zaadjes inzaaien! Vorige week ben ik begonnen met bedenken wat ik dit jaar met mijn mini-moestuin ga doen en de Albert Heijn heeft me daar mooi een beetje in geholpen! Inmiddels heb ik 15 van de 20 moestuinbakjes staan en spaar ik nog even rustig door! Daarnaast ben ik alvast begonnen met mijn eigen tomaten en bietjes, dat wordt weer smullen dit jaar.

• Thee met chips. Een beetje gek, maar wel lekker!

• Een nieuwe lippenstift opendraaien. Liefde!

• Sushi! Ik hou hou hou er van maar ik vind het echt teveel werk om het zelf te maken. Dus ik geniet er des te meer van als we uit eten gaan.

• Verse bloemen in huis! Maandag was ons 9 jarig jubileum en ondanks dat we al bijna 4 jaar getrouwd zijn vieren we nog altijd de dag waarop we verkering kregen. Tijmen kwam thuis met 3 bossen bloemen; 2 bossen tulpen en een bos rozen. Heerlijk dat het hele huis nu vol staat met bloemen, alles ziet er gelijk zo lekker fris uit.

Dit waren de eerste Happy Things. Vanmorgen werd ik er zo ineens mee wakker en ik dacht, dit moet ik delen! Binnenkort meer! :-)