LOVE: Winter favorites

2015-02-10 13.43.42

2015-02-10 13.45.00

2015-02-10 13.45.10

Deze winter heb ik gemerkt dat ik een aantal favoriete items heb die ik (bijna) dagelijks gebruikt heb. Een aantal beauty items en ook wat non-beauty items. Leest u maar mee!

BEAUTY

• Garnier BB Cream (light): In de winter heb ik sneller last van een droge huid. Ik krijg dan droge schilferige plekjes op m’n gezicht en mijn normale foundation benadrukt dat ook nog eens. De Garnier BB Cream is echt mijn redding deze winter! Hij is niet heel dekkend, maar dat heb ik in de winter eigenlijk ook niet echt nodig. Geen schilfertjes, maar juist een heerlijk zacht huidje!

• Real Techniques kwasten: Wat een ontdekking is dit voor mij! Op de foto kan je er 2 zien, maar ik heb er nog een paar, maar die had ik nog moeten schoonmaken voor de foto. Ik heb ze in november gekocht en sindsdien niet meer losgelaten! Hier de Buffing Brush (grote kwast) en de Contour Brush. Met de Buffing Brush breng ik mijn foundation aan (of dus de BB Cream) en ik vind het resultaat echt veel mooier dan wanneer ik het met mijn vingers of een platte kwast aanbracht. De kwasten zijn makkelijk schoon te maken en zijn heel zacht op de huid, geen prikkende haartjes!

• W7 ‘In The Buff’ Palette: Afgelopen zomer kocht ik dit palet bij de Op=Op voor ca. €8,-. Ik kocht het omdat het me handig leek om een palet te hebben waar veel tinten (12!!) oogschaduw in zaten en ik niet allemaal losse doosjes op vakantie wou meenemen. Ook (of misschien vooral) in de winter heb ik hem bijna elke dag wel gepakt. Er zijn als ik het niet verkeerd heb nog 2 andere versies van het W7 palet, ik nam deze omdat er allemaal aardetinten in zitten. De kleuren hebben veel pigment, oplopend van zacht beige tot diep zwart. 3 matte tinten en de anderen hebben allemaal een mooie shimmer.

• Garnier Miscellair Reinigingswater: Weer zo’n ontdekking die ik een paar maanden terug deed en sindsdien niet meer van mijn zijde is geweken. Als ik het ’s avonds gebruik haal ik eerst al m’n make-up er hiermee vanaf en soms was ik m’n gezicht daarna nog met een reiniger en water. In de ochtend vind ik het heel fijn om m’n gezicht op te frissen met dit Reinigingswater voordat ik met m’n make-up aan de gang ga.

• Oral-B Ultra floss: Hoort dit wel echt bij Beauty? Hahaha, ik weet het niet, maar ik vond het ook niet echt in de categorie Non-Beauty vallen. Anyways, floss-draad dus. Veel bijzonders valt er normaal niet over te vertellen, maar ik vind dit floss-draad echt heel fijn! Vaak is floss-draad heel dun en waxy (is dat een woord?), maar deze is juist heel fluffy en zacht! Ik heb het idee dat het doordat het fluffy is veel beter flost. Er zit ook een lichte mentholsmaak aan, wat je na het tandenpoetsen niet echt proeft, maar het ruikt wel frisjes.

NON-BEAUTY

• HEMA deskplanner: Deze heb ik eigenlijk nog helemaal niet zo heel lang, maar hij bevalt wel heel erg goed. Als je de planner opent is de bovenste pagina verdeelt in 3 delen; een’ To do’ vakje met lijntjes en bullets, een ‘Notes’ vakje met lijntjes en een leeg vakje. De onderste pagina is een weekoverzicht waar je zelf de data bij kan invullen. Mijn techniek is om op zaterdag of zondag even te gaan zitten en alle afspraken uit mijn agenda over te schrijven en andere dingen in te plannen (zoals wat we eten en m’n schoonmaak-rooster). Heerlijk om dan een mooi weekoverzicht te krijgen. Op Instagram heb ik afgelopen weekend een foto gedeeld toen ik hem aan het invullen was voor deze week, dus daar kan je de binnenkant zien!

• Midori Traveler’s Notebook: Wat. Een. Plaatje. Mag je dat zeggen over je eigen Notebook? Een Midori Traveler’s Notebook is eigenlijk veel meer dan een notitieboek. Je koopt een kaft (van leer) en je kan die zelf vullen met allerlei soorten boekjes. Zo heb je boekjes met lijntjes, hokjes of blank papier. Blank papier heb je ook weer in verschillende diktes zodat je er bijvoorbeeld in kan verven. Daarnaast heb je nog verschillende accessoires, je kan hem dus helemaal naar eigen stijl inrichten. Als je een boekje vol hebt kan je hem er uit halen en er een nieuwe in doen (ze zitten met elastieken op hun plek) dus de kaft hoef je maar 1 keer te kopen.

• Rituals ‘Lotus Secret’ geurkaars: Deze kaars kreeg ik bij m’n kerstpakket en WAUW, wat is hij heerlijk en zo mooi! Ik ben sowieso dol op (geur)kaarsen en heb elke avond wel een of meerdere kaarsjes aan in huis. Rituals zelf zegt dat de kaars ca. 50 branduren heeft, maar ik kan je niet vertellen of dat klopt want ik heb het niet nageteld. Ik heb hem half december gekregen heb en het vlammetje is afgelopen weekend definitief gedoofd. Hij heeft erg vaak aangestaan en dan stond hij ook wel gelijk de hele avond aan, dus ik vind dat hij het lang heeft volgehouden! Deze gaat zeker opnieuw aangeschaft worden!

• HEMA Washi tape: Waar is een mens zonder een voorraadje washi tape? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zou er in elk geval niet zonder kunnen! Hier een kleine greep uit de voorraad, ik ben zelf vooral dol op de dunne tapejes, die gebruik ik vaak tussen notities door om bepaalde lijstjes van elkaar te onderscheiden, maar ook om m’n weekplanning leuk te versieren. En de HEMA tapejes hebben nog een leuk prijsje ook!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn Winter Favorites van deze winter te zien. Hebben jullie nog favoriete producten die je graag wil delen dan vind ik dat leuk om te lezen, wie weet dat ik ze dan ook aan mijn lijstje kan toevoegen!

Love xx