HAPPY: 81-100 happy days!

Wauw, het is zo ver! Ruim 100 dagen geleden begon ik met de #100happydays challenge en op 1e kerstdag was dag 100! Ik deel graag mijn gedachten met jullie, maar voordat ik in een uitgebreid verhaal losbarst, eerst maar even de foto’s van de laatste 20 dagen!

81 82

Op Day81 haalde ik gevulde kerstkransjes in huis! Liep al een paar weken rond te zoeken in de supermarkt en eindelijk zijn ze er weer! Ben er dol op! Op Day82 was ik de hele avond op internet bezig, met het lezen en schrijven van blogs, inspiratie op doen op Pinterest, etc. Mila vond dat want minder amusant en keek nogal verveeld naar mij en de laptop terwijl we lekker knuffelden op de bank.

83 84

De dag er na spendeerde ik weer veel tijd op de laptop, had een enorme leesachterstand opgelopen op Bloglovin’ en die wou ik graag snel inhalen! Op dag 84 installeerde ik een ‘hot beverage station’, waar ik lekker makkelijk chocolademelk en thee kan maken! Jummm!

85 86

Jaa, daar kom ik weer, lekker kneuterig breien! Ik maakte een col-sjaal voor mezelf met deze leuke gemêleerde wol! Op dag 86 alweer een knuffelsessie met Mila op de bank. Worden jullie de foto’s van haar snoezigheid al zat? ;-)

87 88

Day87: Een heer-lijk-e hete ‘coco’! Compleet met slagroom en mini-marshmellows, liefde! Op Day88 knutselde ik deze leuke kerststal van Ark Media!

89 90

Op dag 89 lagen er ineens mooie pakjes onder de kerstboom! Met wit, gouden en rosé-gouden inpakpapier, matcht mooi met de rest van het interieur. Hihi. De dag daar na verfde ik deze leuke eland bij mijn vrijwilligerswerk. Ik help mee bij een Dierenvereniging voor ouderen met Dementie. Dan neem ik de hond (Demi, de Witte Herder) of de poes mee zodat ze daar mee kunnen knuffelen en we doen spelletjes en soms knutselen we iets leuks!

91 92

Op dag 91 maakte ik een leuk trek-speeltje voor Mila, de stap voor stap DIY konden jullie hier lezen. Op dag 92 bereidde ik me voor op de daaropvolgende dag, want dan zou m’n zusje na 4 lange maanden weer terugkomen uit Finland! <3

93 94

Eindelijk herenigd! In onze badjassen film kijken, heerlijk! Dit lieve kaarshuisje legde ik op dag 94 vast, sinds ik me kan herinneren stond dit huisje altijd bij mijn ouders in de kamer rond de kerstdagen. Toen ik het huis uit ging verhuisde het huisje met me mee en ik kan er elk jaar weer erg blij van worden!

9596

Op Day95 begon ik weer eens aan de Harry Potter serie, zodra ik de eerste regels las zat ik er al weer helemaal in. In het verleden heb ik de boeken met heel veel plezier gelezen en ik merk dat ik me er nu weer helemaal in kan verliezen. Op de 96ste dag keek ik Horton! Ik ben dol op de verhalen van Dr. Seuss en kijk de films met veel plezier en Horton is 1 van mijn Seuss-favorieten!

97 98

Op Day97 lakte ik mijn nagels alvast Kerstig-rood! Deze van Essie (Leading Lady) is een favoriet en blijft ook lekker lang zitten aangezien het een glitterlak is! De dag daar na stond in het teken van de Hobbit! Heerlijke films zijn het, kreeg gelijk zin om de hele Lord of the Rings reeks weer te gaan kijken!

99 100

Op Day99 bakte ik Ginger Bread Cookies voor het kerstdiner bij m’n schoonfamilie. Zijn ze niet schattig? En dan Day100! Toen ik besloot te beginnen met de challenge wist ik het nog niet maar toen ik een paar dagen later begon te rekenen bleek ik precies op 1e Kerstdag klaar te zijn, de mooiste dag van het jaar! Dus daarom een foto met mijn lieve Hubby om af te zwaaien!

Nu ik dit typ is 1e Kerstdag al weer bijna 2 weken geleden. Tussendoor op Wintersport geweest (met slecht internet) en ook nog griep gehad de afgelopen dagen, dus nu had ik eindelijk weer de mogelijkheid om alles in een bericht te zetten. Als ik nu twee weken later terugkijk merk ik dat het erg goed is geweest om deze challenge te doen! Ik werd er eigelijk elke dag toe gezet om even stil te staan bij wat er die dag allemaal gebeurde en ook al was een dag helemaal niet leuk, dan was er altijd nog wel wat leuks te noemen. Al was het dan maar een lekkere kop thee als ik overliep van de stress of het feit dat het net even 5 minuutjes droog was toen Mila een plasje moest doen op een koude herfstdag dat de regen met bakken uit de lucht viel. Soms was het lastig, maar het zorgt er toch voor dat je over het algeheel positiever naar je dag gaat kijken. Het enige probleem waar ik tegenaan liep was dat ik simpelweg vergeet foto’s te maken. Ik loop de hele dag met m’n telefoon in mn hand maar maak echt bar weinig foto’s! Dus daarom was het soms moeilijk om een foto te uploaden en sjoemelde ik soms maar even met een Throwback.

Mijn conclusie? Ik kan zeggen dat ik het iedereen aan kan raden om eens zo’n challenge te doen! Als je 100 dagen niet ziet zitten kan je natuurlijk ook zelf iets anders bedenken, maak er je eigen project van en doen het bijvoorbeeld een maand lang, of verzin wat anders, maar ik weet zeker dat je er met plezier op terug zal kijken! Bedankt dat jullie weer hebben meegelezen en gekeken en tot de volgende keer weer!

Love, xo