HAPPY: 61-80 happy days

Alweer 80 van de 100 dagen voorbij! Wat gaat het ongelofelijk snel, maar volgens mij heb ik dat tot nu toe bij elke #100happydays update gezegd. ;-) In deze update zal je zien dat ik een kleine inhaalslag heb gemaakt.

Ik ben de afgelopen tijd minder met Social Media bezig geweest, omdat ik gewoon minder behoefte had om er mee bezig te zijn. Daardoor kwam ik wel steeds iets meer achter te lopen. Op een gegeven moment liep dat op tot 12 dagen achterstand dus ik besloot dat met een kleine collage in te halen. Daardoor zijn het deze keer wel wat minder foto’s geworden, maar dan vertel ik er maar gewoon wat meer bij. ;-)

61 62

Op Day 61 ging ik bij mijn ouders in de tuin aan het werk! M’n vader had zijn been geblesseerd en kon dus geen blad ruimen. Gelukkig ben ik een geweldige dochter en heb ik een ochtend werk verzet. Het resultaat was een tuin die winterklaar is! Op Day 62 maakte ik een lekkere Pumpkin Spice Latte, genieten!

63 inhaalslag

Kijk, hier kan ik zo blij van worden! Een pan vol met groenten, alle kleuren van de regenboog! Het resultaat was erg lekker; zo lekker dat we het de dag daarna weer aten, toen mijn neefje van 8 kwam gamen. Op dag 64 besloot ik een inhaalslag te maken en plaatste 12 foto’s zodat ik weer bij liep tot aan dag 75. Op de collage komt van alles voorbij, winterversieringen, foto’s van kerstmarkten, Demi; mijn andere hondje die bij m’n ouders is gebleven toen ik ging trouwen, etc.

76 77

Eindelijk!!!! Ik hou zo van Kerst en ben dol op het huis versieren als het zo ver is. Vanaf eerste Advent mag ik losgaan met alle decoraties. Dit jaar is de kerstboom vrij rustig ivm Mila. Vorig jaar hadden we een mini-boompje op de bar, toen was ze pas 3 maanden oud en was ze een enorme sloper. Nu is dat slopen wel voorbij, maar ze is zo groot en kan nogal lomp zijn dus een stevige boom kan wel, maar er zitten geen kerstballen in want ik vrees dat die het niet zouden overleven met die vrolijke zwiep-staart van haar. De dag er na begon ik met het schrijven van de kerstkaarten, heerlijk vind ik dat!

78 79

Knuffel de buffel, lekker kroelen met m’n sufmuts! Als ik zeg dat wij elke dag tijd maken om zo lekker op de bank knuffelen, worden jullie dan jaloers? Hihi. Op het moment dat ik dit typ ligt ze weer half op m’n schoot! :-) Op dag 79 aten we heerlijke Danerolles, als dat busje *plop* zegt, maak ik van binnen altijd een vreugdesprongetje!

80

De laatste alweer! Op dag 80 mochten de kerstkaarten op de post, ook dit jaar weer overzees! Één naar m’n familie in de USA en één naar m’n zusje in Finland! 20 december komt m’n zusje weer terug, IK KAN NIET WACHTEN!

Tot zover weer mijn voortgang van de #100happydays! Nog maar 20 te gaan en dan zit het er al weer op! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer mee te kijken!

Love, xx