HAPPY: 21-40 happy days

Wat gaat de tijd hard! Al weer 40 happy days voorbij! Of inmiddels al wel weer wat meer, maar deze terugblik is natuurlijk tot aan dag 40! Zoals ik in de eerste post al zei vergeet ik nog wel eens een foto te maken, dus deze keer heb ik een paar keer gecheat en een oude foto gebruikt. MAAR, dat wil niet zeggen dat ik minder happy werd van die foto’s of de blije dingen waarvoor ik ze gebruikte! ;-) Ik merk dat ik juist ook heel erg blij kan worden van ‘oude’ foto’s, bijvoorbeeld van Mila toen ze nog klein was op dag 28. Dan droom ik echt weer even terug! Kijk je weer mee naar mijn afgelopen 20 dagen?


day21day22

Op Day 21 wandelde ik met Mila naar de stad. Ik neem dan niet de snelste route, maar de route die langs de volkstuintjes en het parkje gaat. Loopt zo gezellig! Op Day 22 genoot ik van een heerlijk glaasje wijn. Manlief moet regelmatig ‘s-avonds werken en dan vind ik het wel zo leuk om het voor mezelf een beetje gezellig te maken thuis!

day23day24

Op Day 23 maakten we thuis een ‘Happy Meal’, compleet met Fristi. Stiekem vind ik die van de MacDo wel lekkerder hoor. De dag daar na stak ik m’n nageltjes weer in de lak. Het kost even wat tijd maar ben altijd zo blij met het resultaat! Meestal blijft het zo’n 2 weken zitten, maar soms beschadigt er ook wel eens een nagel wat eerder. Dan lak ik die gewoon in z’n uppie bij.

day25

Op Day 25 ben ik met m’n moeder naar een Vrouwenevent geweest in Harderwijk. En erg leuke dag met lezingen en creatieve workshops. Was een zeer geslaagde dag! Die avond zijn we met  familie uit eten geweest bij een Japans restaurant. De volgende dag was deze foto aan de beurt voor Day 26. We hebben erg gelachen en heerlijk gegeten!

day27day28

Ahhh, Kerstwereld! Hier word ik echt blij van! Het hele jaar kijk ik er naar uit en wauw, wat is het telkens weer mooi! Ze stellen me nooit teleur daar! Op Day 28 was ik dus een foto vergeten te maken, maar kijk nou, dit snoetje kan je toch elke dag Happy van worden?

day29day30

Op Day 29 hadden we een meeting voor onze kerstvakantie! Samen met m’n tante en m’n nichtje hebben we wat dingetjes besproken en uitgezocht, onder het genot van een lekker biertje! Op Day 30 kreeg ik een nieuwe film binnen voor m’n polaroid camera, met lieve confetti-spikkels op de rand! En zie hier dus een kale nagel, later weer snel bijgewerkt! ;-)

day31

Op Day 31 heb ik een beetje gecheat, want ik heb een oude foto gebruikt! Maar ik waste mijn haar met deze heerlijke shampoo en daarna heeft de Buuf het geknipt. Ik kon er de rest van de dag niet meer vanaf blijven, zo zacht was m’n haar! De dag daar na hadden we een High Tea met allemaal tantes en nichtjes, hier hadden we lol met de Selfie-stick. (Ja écht, het is geweldig!)

day33day34

Kijk eens wat een schattig boompje wij hebben! Volgend voorjaar wil ik de tuin wat veranderen, maar omdat de buitenplanten nu allemaal in de aanbieding waren bij het tuincentrum hebben we er vast 1 gekocht. Nu dus nog even uitzoeken waar hij uiteindelijk moet komen, maar eerst overwinteren in de schuur. Op Day 34 hielp ik m’n ouders met behangen. En tussen het werken door moet er dus ook gepauzeerd worden!

day35day36

Op Day 35 maakte ik een avondwandeling met de hond. Volgens de radar zou het gaan regenen, maar dat nam ik voor lief en pakte me gewoon goed waterdicht in. Uiteindelijk zijn de droog thuis gekomen, ook al gaf de radar nog steeds aan dat we een bui over Harderwijk hadden gehad! Op Day 36 genoot ik van een witte wijn. Of eigelijk van Josh Hartnett in Pearl Harbor. Oké, ik genoot van beide! ;-)

day37day3840

Aaaah, de laatste foto’s alweer én wat voor een foto’s! Een heerlijk weekend in Finland bij m’n lieve lieve lieve zusje! Ik zou zo weer terug vliegen, wat hebben we het gezellig gehad! Nog maar een ‘paar’ nachtjes en dan is ze weer terug. Het is immers ook nog maar een ‘paar’ nachtjes tot aan kerst, toch? Duuuuuurt lang!

Nou, tot zover weer mijn Happy Days, leuk dat je hebt meegekeken!

Love xx