LOVE: Tick

Als ik mezelf moet omschrijven dan hou ik het vaak bij “Chaoot”. Ondanks dat ik erg behoefte heb aan orde ben ik daar zelf erg slecht in. Ik vergeet altijd van alles en kom geregeld te laat op afspraken. Vooral dingen die ik moet regelen of kopen vergeet ik. Nu dacht ik dat slim op te lossen door een notitieboekje te gebruiken en dat werkte ook goed! Maar het nadeel is dat je zo’n boekje dan wel weer mee moet nemen. En dat vergeet ik dus ook weer.

Een paar maanden geleden heb ik een geweldige app ontdekt voor op m’n iPhone! De app heet Tick en is geweldig voor mensen die van lijstjes houden. Ik hou van lijstjes, dus dat komt goed uit!

Tick-app

Is het geen plaatje? Zo vrolijk en overzichtelijk!

Tick-app1

Je kan zelf een kleur kiezen voor het lijstje en het ook een symbool en naam geven. De lijstjes kan je eindeloos aan blijven vullen, maar natuurlijk kan je hem ook verwijderen als je hem niet meer nodig hebt.

Tick-app2

Ik ben er echt helemaal weg van en gebruik hem voor allerlei dingen! Boodschappen, To-do lijstjes, kampeerbenodigdheden die we nog niet zelf hebben, spullen die Mila mee moet als we op vakantie gaan. Ik gebruik het dus voor korte termijn dingen, maar ook lijstjes die ik waarschijnlijk nog lange tijd zal nodig hebben!

De app is in de App Store te koop voor €1,99 en it’sΒ money well spend!

Love xx

2 gedachtes over “LOVE: Tick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s