HAPPY: 1-20 happy days

Op 17 september ben ik begonnen met de #100happydays challenge op Instagram! Vlak daarvoor daagde mijn zusje me namelijk uit om 5 dagen lang een foto te plaatsen van dingen die me blij maken en toen die 5 dagen voorbij waren dacht ik, waarom niet de 100 Happy Days proberen! Ik ben nu 22 dagen bezig en tot nu toe bevalt het met erg goed en vind het erg leuk om de foto’s terug te kijken. Daarom leek het me een goed idee om elke 20 dagen een kleine round-up van m’n foto’s weer te geven, niet alleen voor mezelf leuk om te zien, maar wellicht ook voor jullie! Kijk je mee?

day1 day2

Op Day1 had ik een oppasmiddagje op m’n neefje van 3, hij timmerde dit vliegtuig. Op day2 ging ik met Manlief naar de geweldige film Chef!

day3 day4

Op Day3 at ik een verrukkelijk ijsje! Ik hou van ijs! En ik wordt altijd blij van het resultaat van een opruimwoede, zoals op Day4 toen m’n schoenen- en tassenkast er aan moest geloven.

day5 day6

M’n eerste Appelkruimeltaart gebakken en gegeten op Day5. De dag er na een avondje was vouwen met vlogjes en thee, luv it!

day7 day8

Puppekind begint het fenomeen “mand” te begrijpen! Toen ik de mand kocht leek hij huge, maar ze past er precies in! Op Day8 ging ik naar Dierenpark de Wissel met m’n vrijwilligerswerk!

day9 day10

Als ik deze foto zie krijg ik weer trek, ik maakte heerlijke paprikasoep op Day9. En m’n koekoeksklok hangt nog steeds, gelukkig hoefde hij van Manlief niet de deur uit!

day11 day12

Op Day11&12 veel geknuffel met Moppie! Ik kan zo blij worden van haar knuffeltjes en hoe ze kan genieten als ze gekriebelt wordt! Zo cute! <3

day13 day14

Mila is mama geworden! Ze pikte een knuffeltje uit een grote berg knuffels en het bleek een mini kopie van haarzelf te zijn, how cute! Op Day14 was het Nationale Broers- en Zussendag en wat mis ik mijn lieve zusje zeg, dat is echt niet te geloven! Ze zit voor haar studie voor 4 maanden in Finland en gelukkig mag ik eind oktober naar haar toe!

day15 day16

Ik blijf genieten van de nieuwe kleurtjes in huis en ook van Mila die in de ochtend stiekem naar boven komt als ik me klaar maak zoals op Day16.

day17 day18

De laatste tijd zetten Manlief en ik steeds vaker een potje thee ‘s-avonds, zal wel door het weer komen. Zo gezellig! Voor bij de voordeur scoorde ik een schattige oude wastobbe, er komen nog wat meer plantjes in maar ik vind het nu al leuk staan.

day19 day20

Op Day19 maakte ik voor het eerst sinds lange tijd weer een haak-projectje af, is het niet een dotje? Op Day 20 at ik lekker bij m’n ouders thuis, heerlijk om zo nu en dan bij hen aan te kunnen schuiven als ik ‘s-avonds met het eten alleen ben!

Nou, dit waren wat geluksmomentjes van de afgelopen 20 dagen. Ik merk dat ik het erg leuk vind om bewust na te denken over dingen waar ik blij van wordt, maar dat er toch ongemerkt weer zo een dag voorbij gaat waarbij ik me ‘s-avonds realiseer dat ik wel genoeg leuke dingen heb meegemaakt maar ik gewoon glad vergeten ben om foto’s te maken. Dus daar moet ik nog een beetje beter aan gaan denken. Ik zeg, op naar de volgende 20! ;-)

Love, xx