TAG: 10 facts about me

Ik zag deze Tag bij Maris voorbij komen en ik vond hem erg leuk, dus ik dacht die ga ik overnemen! Het lijkt me een leuke manier om wat meer over mezelf te vertellen, aangezien ik natuurlijk nog maar pas geleden begonnen ben met dit blog en ik nog wel een beetje een onbekende ben! ;-)

1. Nickname

Nou, dat begint al goed. Hier kan ik een heeeeel lang verhaal van maken, want ik heb erg veel nicknames! Op socialmedia gebruik ik altijd Eefio, die heeft een vriendinnetje me op de middelbare school ooit eens gegeven en die naam is eigenlijk nooit meer weggegaan. Maar in mijn familie en schoonfamilie heb ik ook verschillende nicknames; Eef, Eveer, Veertje, Eveertje, Vera, Eefje-vera, Eefje Wentelteefje en ga zo nog maar even door. Wat ik er zo leuk aan vind is dat ik ook weet wie welke naam gebruikt! Zo zegt m’n Opa bijvoorbeeld vaak Eveertje en mijn kleine neefjes en nichtjes zeggen meestal Vera.

2. Eyecolor

Ik weet zelf eigenlijk niet zo goed welke oogkleur ik heb. Ik dacht altijd dat het bruin was, maar de laatste tijd ben ik er achter gekomen dat het eigenlijk een soort donkergroen aan de buitenkant is met een soort oranje/bruin aan de binnenkant tegen de pupil aan.

3. Haircolor

Ik heb veel haarkleuren gehad. Vroeger had ik als kind echt een knaloranje haardos, op de middelbare school verfde ik het bruin en zelfs een keer zwart (dat was een foutje!). De laatste jaren heb ik vaak coupe soleil gedaan in het voorjaar, maar daar ben ik nu mee gestopt omdat m’n haar er zo kapot van gaat. En aangezien ik mijn haar ondertussen bijna tot mijn bips heb laten groeien ziet dat er niet zo fraai uit. Dus nu weer terug naar mijn natuurlijke kleur, een beetje koper-bruin:

IMG_2719

4. One fact about you

Ik geef het maar toe, stiekem ben ik best een neat-freak. Ik kan heel erg bezig zijn met orde, soms tot in het extreme. Dat zou je niet zeggen als je bij ons thuiskomt want het is altijd een zootje. Maar ik wil dingen echt op mijn manier hebben. Zo moeten de kussentjes op de bank precies in het midden liggen en als ik ‘s-ochtends beneden kom en ze liggen nog scheef van de vorig avond kan ik daar echt van balen. Het belangrijkste vind ik dat het in de ochtend netjes is bij ons in de woonkamer/keuken, anders kan ik daar de hele dag beroerd van zijn. Maar ook andere dingen wil ik graag ordenen, zoals bijvoorbeeld de gangkast (alle planken zijn gelabeld), m’n nagellak en m’n bolletjes katoen.

IMG_3633

5. Favorite color

Die is niet zo moeilijk! :-D Qua kleding kan mijn liefste zusje me het best omschrijven, zij zou kiezen voor Zwart & Luipaardprint. Maar in huis wil ik alles juist het liefst wit! En momenteel heb ik dus een liefde voor koper, zoals jullie al eerder konden lezen.

76925f13d31d6602f067d4e3c7aa64a6

bron

6. Favorite place

Ja dit kan maar 1 plek zijn: Disneyland Parijs! Het klinkt misschien vreselijk cliché, maar ik denk echt dat ik aan deze plek toch wel de meeste emotionele waarde hecht. De eerste vakantie hierheen was toen ik 6 was en we zijn hier sindsdien vaak met de hele familie naar toe gegaan. De laatste keer dat we geweest zijn was in de zomer van 2013 en ik vond het toen nog steeds even leuk! Als ik alleen al denk aan Disneyland, het kasteel, de ‘Small World’, de Main Street, ‘s-ochtends vroeg voor de poorten staan van de Studio’s om als gekken naar onze favoriete attractie te rennen.. Kippenvel!

Disney kasteel

7. Favorite celebrity

Mijn alltime favorite is en blijft Robbie Williams, denk ik. Maar ik vind het eigenlijk moeilijk om te kiezen tussen hem en Adam Levine (die stem, wauw). En als het om filmsterren gaat, zodra Adam Sandler of Jennifer Aniston ergens in spelen móét ik het zien!

8. Favorite animal

Sinds jaar en dag heb ik hier steevast hetzelfde antwoord op: Leeuw. Een leeuw heeft iets waar ik gewoon naar kan blijven kijken, zo mooi! Maar sinds oktober 2013 heb ik ook een nieuw lievelingsdier en dat is mijn eigen Mila! Mijn niet-meer-zo-kleine knuffelkont! <3

IMG_6626

9. Favorite song

Oei, deze weet ik gewoon echt niet. Ik wil zeggen Angels van Robbie, maar eigelijk twijfel ik daar ook weer over. Daylight van Maroon 5 is namelijk ook 1 van mijn favorieten en This is what it feels like van Armin van Buuren vind ik ook nog steeds echt helemaal fantastisch, ik moet gewoon meezingen met dit nummer!

10. Favorite book

Harry Potter, without a doubt! Wat baalde ik toen ik het laatste boek uit had. Ik keek telkens een heel jaar uit naar het nieuwe boek waarna ik 2 dagen lang niet kon stoppen met lezen. Ik zie mezelf nog zo zitten. In het toilet, op de grond met m’n rug tegen de verwarming omdat dat het enige rustige plekje in huis was tijdens de verbouwing, of het jaar daarvoor met een klein stoeltje op de overloop boven, geen idee waarom ik nou juist dáár ging zitten, maar ik zat daar te lezen. En ik durfde het boek niet te lezen in de trein toen ik in Enschede op kamers zat, want ik was bang dat mensen dat zouden zien en over het boek gingen praten en ik dan misschien iets hoorde wat ik nog niet gelezen had. Dus ik zat daar doorweekt van angstzweet met het volume van m’n iPodje op 100 zodat ik niemand kon horen praten met het boek veilig onderin mijn tas verborgen. Ik heb me sindsdien nooit meer zo in een boek kunnen verliezen als bij deze geweldige boeken!

Zo, dat was hem! Wat vonden jullie er van? Verrast door mijn antwoorden of wat het allemaal al wel bekende info? ;-) Let me know!

Love xx

PS: Follow mijn blog op Bloglovin!

4 gedachtes over “TAG: 10 facts about me

Reacties zijn gesloten.