LOVE: Copper

Oooh wat ben ik dol op koper! Ja ik ben er echt helemaal weg van. Op Pinterest ben ik een bord begonnen met wat inspiratie voor koper in het interieur en met veel plezier scroll ik door de borden van anderen heen. Het is dan ook niet gek dat toen ik een najaarskleur voor in huis mocht kiezen ik volmondig voor ‘Koper’ stemde! Aangezien ik de enige stemgerechtigde was, had ik de keuze snel gemaakt en kon ik gaan shoppen.

Het leek me leuk om koper met andere metalen te combineren en aangezien ik nog het een en ander aan zilverkleurige decoraties had liggen heb ik het daarmee gecombineerd. Kijk maar mee! Links zijn de voor foto’s en rechts is dan het eindresultaat.

2014-09-25 11.12.282014-09-25 11.13.04

We beginnen met de salontafel. Er staat altijd een dienblaadje op omdat we ook op de bank eten en als we meer ruimte nodig hebben kunnen we de spulletjes op de tafel in 1 beweging weghalen. De 3 kaarshouders zijn van de H&M.

2014-09-25 11.13.432014-09-25 11.14.21

Op de bank moesten de kussentjes er natuurlijk ook aan geloven, geel, blauw en koper vond ik nou niet echt een leuke combi. De zwarte kussenslopen met pailletten zijn al 1-2 jaar oud en kwamen van de H&M. De witte kussenslopen zijn van de IKEA. (Mila werd moe van mij en ging maar liggen slapen bij de bank, hihi.)

2014-09-25 11.11.092014-09-25 11.12.02

De schouw vind ik het leukste stukje van onze kamer! Hiervoor hebben we vorig jaar door een neefje van me een wandplank laten maken omdat hij altijd zo kaal was. Hier een link naar zijn Facebook-page. Nu is het leuk dat we er wat accessoires op kunnen zetten. Een paar potjes en vaasje wissel je ook makkelijker dan dat je telkens een nieuw schilderij of iets dergelijk ophangt dus we zijn hier erg blij mee! De koperen kaarsen komen wederom allemaal bij de H&M vandaan, de andere accessoires heb ik vorig jaar allemaal gekregen en kwamen volgens mij bij verschillende tuincentra vandaan. De klok (gaaf issie he!!) heb ik ook gekregen!

2014-09-25 11.15.38

En dan nu het topstuk, m’n zilveren koekoeksklok! ;-) Hij is al heel erg oud, hing al  jaren op mijn kamer toen ik nog bij m’n ouders woonde. Het was niet mijn plan om hem op te hangen, maar toen ik net op zolder m’n kussenslopen zocht kwam ik hem tegen. Ik ben heel benieuwd of hij mag blijven hangen als Manlief zo uit zijn werk komt, hahaha. Zien jullie trouwens dat de muur verkleurd? We hebben alles geverfd toen we hier kwamen wonen maar op de een of andere manier verkleurd de verf heel erg. In real-life zie je het gelukkig niet zo erg maar op de foto valt het wel op!

Nou, ik ben echt helemaal gelukkig met de nieuwe uitstraling in huis. Grappig dat de aanpassing van zulke kleine dingetjes toch zoveel verschil kan maken! Het leukste vind ik nog wel dat doordat ik veel dingen kon gebruiken die ik al had liggen, ik nu voor in totaal nog geen €40,- de hele kamer heb kunnen veranderen. Ik denk dat ik de rest van de dag op de bank zit om naar de nieuwe spulletjes te kijken!

Love xx