ORGANIZE: Make-up stash

Make-up, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Uiteraard vind ik het leuk om er mee bezig te zijn, maar ik ben jaren op zoek geweest naar een manier hoe ik het op een leuke en handige manier kan opbergen. Ik wil niet altijd moeten zoeken in een kastje, dus mijn dagelijkse producten moeten gewoon binnen handbereik bij m’n spiegel staan.

Lange tijd dacht ik het opgelost te hebben door een blikje van Blond Amsterdam op mijn tafeltje te zetten, waar alles dan in kon liggen. Dat werkte prima, het nadeel was alleen dat, door onhandige dingen zoals een wimperkruller, het blikje niet goed dicht kon en de deksel er telkens af gleed tenzij ik een elastiekje om het blikje deed.

Toen ik voor de zomer in de Hema liep vond ik daar een geweldig make-up opberg bakje van kleurloos acryl! Met allemaal kleine vakjes waar precies al mijn dagelijkse producten in passen. Het bakje kostte volgens mij rond de €10,-,

ik heb alleen geen idee of ze het nu ook nog in de collectie hebben. Ik heb helaas geen voor-foto, maar hieronder zie je hoe het bakje er nu uit ziet.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Is het niet mooi? Toch was het voor m’n gevoel nog niet af en afgelopen donderdag heb ik er nog 2 kleine bakjes bij gekocht. De ene is voor de kwasten en de andere is voor m’n wattenstaafjes. Normaal hebben we wattenstaafjes in de badkamer staan, maar ik gebruik ze ook vaak voor het aanbrengen van oogschaduw of als ik weer eens uitschiet met eyeliner. Nu kan ik alles bij de spiegel zetten en zijn de bakjes allemaal van hetzelfde materiaal. Ik geef toe, héél veel verschil maakt het niet, maar het geeft me net het gevoel dat het wat meer klopt.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

De wattenstaafjes- en kwastenhouder komen bij de Action vandaan. Voor de wattenstaafjeshouder heb ik €0,99 betaald en voor de kwastenhouder (hij is in de winkel als tandenborstelhouder te vinden) €0,89. Verder komt mijn spiegel bij de Ikea vandaan uit de PS 2014 collectie, het lampje aan de rechterkant is een hele oude en was ook van Ikea. Het sieradenschaaltje kocht ik op een markt op Gran Canaria, de roze-witte pot aan de linkerkant waar m’n wattenschijfjes in zitten is van Blond Amsterdam en de kaars en het glaasje er onder heb ik gekregen.

Het liefste zou ik mijn wattenschijfjes ook in een mooi acryl doosje doen, dus ik zoek rustig verder tot ik zoiets ook op de kop kan tikken!

Love xx

Een gedachte over “ORGANIZE: Make-up stash

Reacties zijn gesloten.